Dacă stratul de zăpadă așternut pe pârtii te trimite cu gândul la vacanță, Sony îți prezintă kitul schiorului high-tech. „Pasionații sporturilor de iarnă au la...
Schi AustriaDacă stratul de zăpadă așternut pe pârtii te trimite cu gândul la vacanță, Sony îți prezintă kitul schiorului high-tech. „Pasionații sporturilor de iarnă au la dispoziție gadgeturile Sony care întregesc experiențele plăcute pe pârtie sau cele de relaxare. Mai mult decât atât, produsele optimizate după feedback-ul primit din partea utilizatorilor și echipate cu tehnologii avansate, sunt și cool de folosit în cele mai inedite experiențe, indiferent de anotimp”, a declarat Lucian Rădulescu, country head Sony România, Bulgaria și Republica Moldova.

Fie că faci prima coborâre pe placă sau că ai hotărât să filmezi o sesiune de schi free-style, păstrezi din plin fiorul emoțiilor cu Sony Action Cam AS30, o cameră special concepută pentru a surprinde cele mai intense experienţe în format Full HD dar şi instantanee bogate în detalii.

Sony Action Cam-AS30Câmpul vizual de 170° (120° în mod SteadyShot), obiectivul grandangular Carl Zeiss Tessar® poate surprinde cele mai frumoase peisaje panoramice. Senzorul CMOS Exmor R™ cu iluminare din spate captează mai multă lumină, pentru ca tu să ai înregistrări Full HD perfecte, chiar şi în zilele mohorâte.

Mai mult, funcţia SteadyShot asigură imagini fără tremur, uşor de vizionat. Action Cam poate surprinde instantanee clare, la rezoluţia de 11,9 megapixeli, precum şi filme HD. Carcasa impermeabilă, cu 35% mai uşoară decât cea a modelului AS15, are o dimensiune redusă cu 25% faţă de modelul precedent.

Sony Walkman W273Iei cu tine muzica preferată fără să îți faci griji că zăpada ți-ar putea deteriora căștile, cu Sony Walkman® W273. Walkmanul conceput pentru un stil de viață activ rezistă sub apă la adâncimi de până la 2 metri așa că nu ai niciun motiv să îți faci griji l-ai putea strica pe pârtie. Sistemul de prindere direct pe cap, fără cabluri de conectare îți asigură confortul și lejeritatea de care ai nevoie când te avânți pe pârtie.

Memoria internă de 4GB oferă suficient spaţiu pentru a-ţi încărca muzica preferată. O alimentare de doar 3 minute îţi oferă o autonomie de 60 de minute pentru a asculta muzică. Când bateria este încărcată complet, oferă o autonomie de până la 8 ore de ascultare neîntreruptă.

Când decizi să explorezi locurile în care îți petreci vacanța, ai la îndemână Cyber-shot™ DSC-QX10, camera foto pentru smartphone care te ajută să îți actualizezi instantaneu albumele foto pe rețelele de socializare.

Sony Cyber-Shot QX10

Conectezi imediat camera la telefon prin Wi-Fi sau NFC și folosești ecranul smartphone-ului pentru a încadra peisajul perfect din stațiunea preferată pentru schi. Cu o greutate de numai 105g (incluzând bateria și cadrul MicroDS), camera DSC-QX10 încorporează un senzor CMOS Exmor R™ de 18.2 megapixeli efectivi și este echipată cu obeictivul Sony G.

Având un zoom optic 10x, DSC-QX10 este ideal pentru prim-planuri, dar și pentru a surprinde elemnte aflate la o distanță considerabilă. Stabilizatorul optic SteadyShot elimină orice tremur al camerei, pentru a obține imagini și videoclipuri clare, chiar și în condiții de iluminare redusă.

Adaptorul inclus în pachet te ajută să atașezi cu ușurință camera Sony Cyber-shot™ DSC-QX10 la smartphone sau poți să fotografiezi ținând camera în mână atunci când vrei un autoportret bine încadrat. Postezi instantaneu fotografiile pe rețelele de socializare și îți inviți prietenii să te însoțească virtual în explorările din vacanță.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.