Gerovital, Aslavital, Farmec, Doina sunt doar câteva dintre produsele româneşti care ne înfrumuseţează viaţa de mai bine de jumătate de secol. Pentru a sărbători Ziua...
1 Decembrie_336x280Gerovital, Aslavital, Farmec, Doina sunt doar câteva dintre produsele româneşti care ne înfrumuseţează viaţa de mai bine de jumătate de secol. Pentru a sărbători Ziua Națională, Farmec, compania care deține și produce la nivel local aceste branduri, oferă un cadou tuturor fanilor produselor românești.

Aflat în portofoliul producătorului român de cosmetice Farmec din Cluj Napoca, Gerovital, prima formulă anti-îmbătrânire din lume, este cel mai cunoscut brand de cosmetice românesc şi un ambasador al României. Produsele Gerovital ajung în peste 30 de ţări, principalele pieţe fiind: Japonia, Ungaria, Polonia, Republica Moldova, Irak, Kuwait, Grecia, Canada. Compania a reinventat recent conceptul produselor Gerovital H3 Prof. Dr. Ana Aslan.

Ramona Bădescu, Gerovital H3 și … Mărioara de la Gorj

“Ne dorim ca în primul rând românii să beneficieze de aceste produse. De aceea, în 1 Decembrie, toate produsele de pe site-ul www.farmec.ro vor avea un preţ mai mic cu 25%”.

Pentru a beneficia de discount tot ce aveţi de făcut este să introduceţi cuvântul “Gerovital” în pagina de finalizare comandă. Discountul se va aplica automat pe toată valoarea produselor din comandă.

Farmec SA Cluj-Napoca, cel mai mare producător român de cosmetice, deţine mărci recunoscute internaţional, printre care Gerovital H3 Evolution, Gerovital H3 prof. dr. Ana Aslan, Gerovital Plant, Aslavital şi Farmec. Din luna decembrie 2011, peste 200 de produse din portofoliul Farmec pot fi achiziţionate şi online, direct de pe site-ul www.farmec.ro.

Produsele companiei ajung în peste 30 de ţări, principalele pieţe fiind: Japonia, Ungaria, Polonia, Republica Moldova, Irak, Kuwait, Grecia, Canada. În ultimii doi ani, strategia de export a fost focusată pe consolidarea distribuţiei în ţările vecine, precum Ungaria, Polonia si Republica Moldova. Din iunie 2008, Farmec deţine drepturile integrale de utilizare a mărcii Gerovital.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.