Smartwatch-ul Pebble, dezvoltat de Pebble Technology și lansat pe piață în acest an, poate fi achiziționat în acest moment și de pe platforma Amazon,...
pebbleSmartwatch-ul Pebble, dezvoltat de Pebble Technology și lansat pe piață în acest an, poate fi achiziționat în acest moment și de pe platforma Amazon, unul dintre cei mai mari retaileri online din lume.

În timp ce Samsung, Qualcomm și multe alte companii care încearcă să prindă o bucățică din acest segment al ceasurilor inteligente, Pebble, care a fost realizat cu ajutorul unei finanțări prin ajutorul platformei de crowd funding Kickstarter, își vede liniștit de treburi. Așa că intrarea în oferta Amazon vine la fix, cu sărbătorile de iarnă chiar după colț. Să nu uităm și că azi este Black Friday, motiv pentru un shopping spree.

Dacă sunteți fani ai ceasurilor inteligente dar oferta Samsung vi se pare puțin cam piperată, puteți cumpăra de pe Amazon un smartwatch Pebble la 148,99 de dolari, puțin mai ieftin decât prin canalele tradiționale de retail, la această ofertă adăugându-se și un gift card de 20 de dolari din partea Amazon.

Deși mai low tech decât competitorii săi în ceea ce privește design-ul și funcțiile sale – cu toate că varianta SDK 2.0 schimbă acest lucru -, Pebble oferă ceea ce mulți dintre utilizatorii de smartwatch-uri își doresc, de fapt, de la un astfel de device: calendar, poibilitatea de a citi rapid mailuri, de a asculta muzică sau de a trimite rapid SMS-uri. În plus, durata bateriei este de aproximativ o săptămână, ceea ce îl face destul de ușor de întreținut.

Potrivit declarațiilor oficialilor companiei, în iulie, numărul precomenzilor pentru acest gadget era undeva la 275.000 de unități, în timp ce aplicația acestuia fusese downloadată de peste un milion de ori.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.