Brandul românesc de modă Mathilde își prezintă în fiecare colecție nouă legăturile cu influențele  vestimentare și creativitatea autohtonă specifice portului tradițional. Ținutele realizate de...
Jacheta Una, pret 470 leiBrandul românesc de modă Mathilde își prezintă în fiecare colecție nouă legăturile cu influențele  vestimentare și creativitatea autohtonă specifice portului tradițional.

Ținutele realizate de designerii Mathilde, unul dintre jucătorii medii de pe piaţa locală de profil, cu flori aplicate, imprimeuri viu colorate, broderii cusute manual sau combinații neașteptate de materiale  elegante dar confortabile sunt produsul unei experiențe de viață în spațiul românesc, dar și al prețuirii pentru motivele tradiționale.

Fashion trends: Mathilde propune creații în nuanțe reci, pentru o toamnă chic

Pentru sezonul rece şi în prag de sărbătorire a Zilei Naţionale, designerii Mathilde propune ținute cu inserții colorate, croiuri vesele, care dau oricărei ținute o notă de originalitate ce poate fi dusă mai departe prin accesorizare (de exemplu, adăugarea unui brâu colorat) sau prin alegerea modalității de purtare pentru piesele multifuncționale.

Lansată în 2004, compania Inex Style, cea care deţine brandul Mathilde, a înregistrat în ultimul an o cifră de afaceri de circa o jumătate de milion de euro. Pentru 2013, reprezentanţii companiei estimează o cifră de afaceri în jurul nivelului de 600.000-700.000 de euro, magazinul pe care compania l-a deschis în primăvara acestui an în Capială urmând să aducă circa 10% din această sumă.

Produsele Mathilde sunt disponibile în magazinele din București (Bulevardul Nicolae Bălcescu, nr. 22), Baia Mare, Braşov, Cluj-Napoca, Constanţa (Vama Veche), Iaşi şi Timişoara, precum și în reţeaua partenerilor din Bârlad, Brăila, Călăraşi, Câmpulung Moldovenesc, Galaţi, Ploieşti, Oneşti, Rădăuţi, Târgu Jiu, Tecuci, Zalău, dar şi online, pe www.mathilde.ro.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.