În data de 29 noiembrie 2013, elefant.ro invită toți iubitorii de carte, părinții care sunt în căutarea cadoului de Moș Nicolae, dar și pasionatele...
elefant_ro (Small)În data de 29 noiembrie 2013, elefant.ro invită toți iubitorii de carte, părinții care sunt în căutarea cadoului de Moș Nicolae, dar și pasionatele de fashion să participe la ultima zi din campania Black Week.

Fiecare comandă plasată mâine va fi însoțită automat de un produs gratuit. Alocarea produselor gratuite se va face aleatoriu, automat, astfel încât, la finalizarea comenzii cumpărătorul va putea vedea imediat cu ce i-a răsplătit fidelitatea elefant.ro.

Printre produsele gratuite oferite în ultima zi din Black Week pe elefant.ro  se regăsesc excursii de tip city-break în capitale europene, pentru două persoane, tablete iPad, eReadere Kindle, zeci de mii de cărți, dar și parfumuri, bijuterii, bilete la concerte.

“Am dedicat toată această săptămână tuturor celor care iubesc elefant.ro. În afara prețurilor accesibile la cărți, jucării și produse de îmbrăcăminte și încălțăminte, acum vrem să îi ajutăm pe toți prietenii elefant.ro să facă o surpriză plăcută familiilor oferindu-le un cadou la fiecare comandă de mâine”, declară Dan Vidrașcu, CEO la elefant.ro.

În primele trei zile, 22-24 noiembrie 2013, când momentul Black Friday a avut cea mai mare expunere mediatică, elefant.ro a vândut peste 90.000 de produse și aproximativ 600.000 de români au vizitat mall-ul online.

elefant.ro, mall-ul online al familiei are în ofertă, în prezent, peste 100.000 de produse  din 8 categorii diferite: cărți, film, muzică, eBooks, eReadere, jucării și fashion.

www.elefant.ro poziționat pe piața românească drept “mall-ul online al familiei”, oferă clienților săi peste 100.000 de produse: cărți, eBooks, jucării, filme, muzică, eReadere, tablete și produse din categoria fashion. La trei ani de la lansare și cu o cifră de afaceri de 3,6 milioane de euro în 2012, elefant.ro se bucură de zeci de mii de vizitatori zilnic.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.