Restaurantele DIVAN aduc în Bucureşti reţetele autentice care stau la baza cafelei turceşti, făcând din aceasta cea mai buna ocazie pentru a savura aromele...
divan2Restaurantele DIVAN aduc în Bucureşti reţetele autentice care stau la baza cafelei turceşti, făcând din aceasta cea mai buna ocazie pentru a savura aromele tradiţionale alaturi de cei dragi şi de a costrui prin conversaţii cele mai frumoase poveşti.

De mai bine de 500 de ani, de cand a început să fie preparată în bucătăriile din Turcia, cafeaua strânge în jurul ei oameni dragi, poveşti de suflet şi pune bazele plăcerii de a opri timpul pentru cateva clipe şi de găsi bucuria în cuvintele celor de lângă tine. Cafeaua turcească este cel mai bun motiv pentru conversaţiile lungi şi relaxante alături de persoanele de care ne leagă cele mai frumoase gânduri şi amintiri.

Cele două restaurante DIVAN din Bucureşti îşi invită oaspeţii să încerce reţetele tradiţionale ale cafelei turceşti într-un bazar al simţurilor. Atmosfera autentică pe care o vor găsi aici îi va face să se  simtă ca într-o adevărată călătorie în lumea aromelor şi a poveştilor turceşti. Sub forma celui mai fin praf, boabele de cafea aduse din Turcia sunt fierte într-un mic recipient special numit cezve, dând naştere unui lichid consistent, cu o aromă intensă, acoperit de o spumă catifelată.

Niciodată nu am putea fi mai multumiţi decât atunci când simţim liniştea oamenilor aşezaţi la masă, care par să fi uitat de trecerea timpului şi de problemele de zi cu zi şi să se fi pierdut în conversaţiile lungi pe care le au sorbind o cafea turcească. Ştim că ne-am îndeplinit misiunea atunci când oaspeţii ies din agitaţia cotidiană şi, pentru câteva momente, au sentimentul că savurează o cafea sub soarele Istanbului

Andrei Iuşut, Managing Director DIVAN Group

Restaurantele DIVAN vă invită să descoperiţi tradiţiile turceşti din fiecare ceaşcă de cafea şi să lăsaţi aroma irezistibilă a acesteia să puna bazele unei conversaţii relaxante cu cei dragi, atât în dimineţile friguroase ale iernii, cât şi după fiecare masă plină de savoare.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.