Dezvoltatorul proiectului Militari Residence, cel mai tânăr cartier All Inclusive,  inaugurează  cel mai mare club wellness din Capitală, cu o suprafață interioară de 4600...
PiscinaMRWDezvoltatorul proiectului Militari Residence, cel mai tânăr cartier All Inclusive,  inaugurează  cel mai mare club wellness din Capitală, cu o suprafață interioară de 4600 mp. Investiția face parte din strategia de dezvoltare a proiectului prin oferirea de servicii complete pentru actualii și viitorii cumpărători, în contextul în care se lucrează la finalizarea a 1600 de unități locative.

Dezvoltatorul își propune să atragă locuitorii din cartierele Militari Residence, Militari, Crângași, Drumul Taberei, din comuna Chiajna sau din Prelungirea Ghencea, precum și angajații parcurilor de birouri din zonă.

Cele mai multe investiții în domeniul cluburilor sportive și de wellness s-au concentrat în nordul și centrul Capitalei. În vestul orașului nu exista niciun club de o asemenea anvergură, axat pe servicii premium. Păstrând abordarea specifică Militari Residence, am gândit pachete echilibrate din punct de vedere financiar, încercând să atragem prin raportul excepțional între calitate și preț, dar și prin echipa de antrenori, nutriționiști și terapeuți pe care am recrutat-o”

Smaranda Heroiu, director general Militari Residence Wellness

Clubul Militari Residence Wellness include cea mai mare piscină interioară, cu o suprafață de 800 mp, două piscine pentru copii, săli de aerobic, fitness, saună uscată, sauna umedă, saloane de masaj și kinetoterapie, cabinet de nutriție, scanare și evaluare metabolică, apartamente cu jacuzzi și saună private, loc de joacă pentru copii cu supraveghetori și un Fresh Bar cu meniu conceput de nutriționiști.

Echipa este compusă din antrenori și terapeuți cu experiență, absolvenți ai Academiei Naționale de Educație Fizică și Sport, cu specializări  în sport și nutriție, având multiple certificări de specialitate.

Având în vedere numărul mare de familii tinere cu copii din complex, Militari Residence Wellness a dezvoltat și o serie de programe de antrenament și tratament pentru copii.

“Clubul este conceput ca un centru de profit, urmând ca investiția să fie recuperată în 3 ani de la lansare. Pe lângă veniturile pe care le va genera, Militari Residence Wellness este menit să completeze gama de servicii All Inclusive a cartierului, unul dintre argumentele forte pentru vânzarea de apartamente noi, alături de prețurile foarte competitive pe care le propune dezvoltatorul”, a subliniat Smaranda Heroiu.

În prezent Militari Residence este locuit de peste 6000 de tineri, vârsta medie fiind de sub 35 de ani. Printre facilitățile complexului se numără sălile de evenimente, piscinele exterioare și interioare, grădiniță, școală, magazine, cabinete medicale, restaurante, terase, club fitness, 4000 mp de parcuri și parcări amenajate. Terenul deținut de dezvoltator permite continuarea investițiilor și extinderea zonei rezidențiale.

Clubul Militari Residence Wellness este coordonat de Smaranda Heroiu, cu experiență semnificativă în industria de real estate și CRM (costumer relationship management). În prezent Smaranda Heroiu urmează cursurile de MBA la London School of Business and Finance. Anterior a urmat un master la Escuela Diplomatica Madrid și la Harvard Kennedy School of Government.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.