eMAG, cel mai mare retailer online din România, organizează, în perioada 29 noiembrie – 1 Decembrie,  o nouă etapă a campaniei Promoții Naționale, cu...
Campanie_Ziua Nationala_eMAGeMAG, cel mai mare retailer online din România, organizează, în perioada 29 noiembrie – 1 Decembrie,  o nouă etapă a campaniei Promoții Naționale, cu ocazia Zilei Naționale a românilor.

În această perioadă, clienții vor primi înapoi 10% din valoarea comenzilor, pe carduri cadou. În plus, fiecare colet va fi livrat împreună cu un steag al României.

„Vrem să facem în acest weekend, pentru orice comandă, un cadou simbolic și deosebit clienților noștri  – steagul României.  Prin campania Promoții Naționale ne dorim ca tricolorul să ajungă în casele cât mai multor români, pentru că știm cât de important este drapelul în diverse evenimente, de la cele sportive până la cele care marchează sărbători importante pe parcursul unui an”, declară Iulian Stanciu, director general eMAG.

Campania care începe vineri face parte din seria Promoții Naționale, derulată în această săptămână la eMAG. Toate produsele livrate în această perioadă, indiferent de valoarea comenzilor, sunt livrate gratuit clienților, în orice colț al țării.

În toată această perioadă vor fi disponibile promoții importante la toate categoriile de produse: electronice și electrocasnice, TV, foto, mobile, îngrijire personală, casă și grădină, petshop, jucării, cărți.

eMAG este cel mai mare magazin online din Sud-Estul Europei şi unul dintre creatorii pieţei de comerţ online din România. În 2012, eMAG vândut un produs la fiecare 10 secunde – de la laptopuri la electrocasnice, cărți, jucării sau produse cosmetice – și a livrat 12 milioane de tone de colete în toată țara.

Lansat în 2001, eMAG s-a plasat în poziţia de lider constant al pieţei, ca urmare a orientării sale permanente  către client, manifestată prin servicii ce creează noi standarde în piață, precum 30 de zile drept de retur, Service Pick Up and Return, Garanția Plus și  Deschiderea coletului la livrare.

eMAG se extinde permanent, atât cu noi categorii de produse prin eMAG Marketplace, prima platformă online din România care grupează mai mulţi retaileri. În prezent, reţeaua de showroom-uri eMAG a ajuns la 10 – fiind prezente  în Bucureşti, Iaşi, Brașov, Ploieşti, Cluj, Timişoara, Constanţa, Craiova, Oradea și Galați.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.