Retailerul de electronice evoMAG, unul dintre cei mai importanţi jucători de profil de pe piaţa locală, demarează o nouă campanie de reduceri semnificative la...
Mihai Patrascu, CEO evoMAGRetailerul de electronice evoMAG, unul dintre cei mai importanţi jucători de profil de pe piaţa locală, demarează o nouă campanie de reduceri semnificative la peste 7.000 de produse în data de 29 noiembrie.

“Rezultatele peste aşteptări din campania trecută, dar şi cererea mare din partea clienţilor care a depăşit cu mult stocurile rezervate din timp, special cu această ocazie sunt motivele pentru care reiterăm campania”, au declarat reprezentanţii evoMAG.

Particularitatea acestei ediţii este că produsele vor fi anunţate mai devreme. Astfel, cei interesaţi, abonaţi la newsleter-ul evoMAG vor primi ofertele cu 6 ore înainte şi vor avea astfel tot timpul necesar ca sa-şi aleagă produsele dorite.

“Dăm astfel posibilitatea celor care nu au mai prins la timp produse la reducere săptămâna trecută să achiziţioneze acum ceea ce-şi doresc. Mecanismul e acelaşi ca şi pe 22 noiembrie. Pentru a se asigura că vor beneficia de reduceri, clienţii trebuie, în primul rând, să-şi creeze un cont pe site-ul evoMAG. Cei care se abonează însă la newsletter-ul nostru vor primi ofertele şi reducerile mult mai devreme. Vor avea astfel mai mult timp la dispoziţie să-şi aleagă ce vor dori, iar în momentul demarării campaniei, vor fi mult mai pregătiţi”, a declarant Mihai Pătraşcu, CEO evoMAG.

Potrivit reprezentanţilor retailerului, printre produsele din ofertă se numără laptopuri la preţuri de 949 de lei, tablete care vor costa 249 de lei, imprimante şi espressoare la doar 99 de lei, routere wireless care vor costa 49 de lei, sau televizoare al căror preţ va fi mai mic cu aproape 1.000 de euro şi reduceri care depăşesc 80%.

De asemenea, pe 29 noiembrie, WatchShop.ro, cel mai mare magazin online de ceasuri originale din România, va oferi reduceri de până la 50% la branduri premium. De această dată vor fi puse la dispoziţia clienţilor aproximativ 3.000 de produse, cu discounturi variabile. Valoarea totală a stocurilor, aici incluzând şi stocurile rezervate la furnizori, este de aproximativ 300.000 de euro.

Şi Toyz.ro, unul dintre cele mai importante magazine online de jucării din România, care face parte din Grupul Evolution, alături de evoMAG şi WatchShop.ro, a pregătit discounturi de până la 40%. Vizate vor fi peste 200 de repere. Reduceri importante, alese din timp, vor fi pe 29 noiembrie şi la sănii, cărucioare şi scaune auto pentru copii.

Noua campanie de reduceri demarată de evoMAG va lua startul pe 29 noiembrie la ORA 00.00. Reducerile vor fi active pe întreaga durată a zilei, în limita stocului disponibil.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.