Dezvoltatorul imobiliar de top, lider de piață, Adama, deținut în întregime de IMMOFINANZ Group, anunță încheierea oficială a lucrărilor de construcție și livrarea apartamentelor...
Edenia Titan (1)Dezvoltatorul imobiliar de top, lider de piață, Adama, deținut în întregime de IMMOFINANZ Group, anunță încheierea oficială a lucrărilor de construcție și livrarea apartamentelor din cadrul celei de-a doua faze de dezvoltare a proiectului rezidențial Edenia Titan.

O dată cu această livrare, capitalul investit de Adama în ultimele 12 luni în cartierul Titan din București ajunge la 14,1 milioane euro, concretizându-se în 210 apartamente. Finalizarea Edenia Titan 2 se adaugă celor 84 de unități recent livrate în cea de-a doua etapă de dezvoltare din Evocasa Optima. Portofoliul de locuințe construite de Adama în cartierul bucureștean depășește astfel 950 de apartamente.

Cea de-a doua etapă de construcție din Edenia Titan este compusă dintr-o clădire de 11 etaje și 126 de apartamente de una, două și trei camere. Investiția doar pentru această fază a proiectului a ajuns la 8,7 milioane euro, lucrările fiind demarate în luna octombrie 2012 și finalizate în această toamnă, respectând calendarul trasat de dezvoltator la începutul construcției.

„Echipa noastră de vânzări a observat un interes în creștere pentru Edenia Titan încă dinainte de finalizarea construcției astfel că suntem optimiști în ceea ce privește impactul acestei noi faze de dezvoltare în rândul potențialilor clienți”, declară Andreas Holler, CEO Adama Group.

Proiectul rezidențial se individualizează în rândul ansamblurilor nou construite din zonă datorită unui set de avantaje care le asigură locatarilor un standard ridicat de viață. Edenia Titan este amplasat în zona verde a cartierului Titan, fiind bine conectat la rețeaua de transport public și având în imediata apropiere toate facilitățile de care o persoană ar putea avea nevoie în viața de zi cu zi.

În plus, Edenia Titan se bucură de o comunitate extinsă de locatari – prima fază de dezvoltare este compusă din 226 de unități, fiind vândută și locuită în proporție de 100%. Viitorii locatari vor mări astfel grupul tinerelor familii care locuiesc în complex. Standardul de calitate a lucrărilor este garantat totodată și de echipele de profesioniști care le-au realizat, Bog’Art fiind antreprenor general al proiectului.

Clienții au la dispoziție și opțiuni multiple de finisaje dintre care pot alege, suprafețe și partiționări diferite la unități cu același număr de camere. Suprafețele apartamentelor variază de la 45 la 148 mp, o parte din unități beneficiind și de terase spațioase sau grădini proprii, cum este cazul apartamentelor aflate la parterul blocului. În incinta ansamblului, sunt disponibile și locuri de parcare și boxe de depozitare, aflate în subsolul clădirii.

Edenia Titan 2 păstrează conceptul unui ansamblu axat pe siguranța locatarilor, asigurându-le acestora pază 24 de ore din 24, în timp ce copiii au la dispoziție un loc de joacă spațios în incinta proiectului. Noua clădire este realizată integral din beton armat și cărămidă eficientă tip Porotherm.

O dată finalizate, apartamentele din Edenia Titan 2 au prețuri de pornire de la 54.286 euro pentru o garsonieră, 62.381 euro pentru un apartament de două camere și 95.968 euro pentru o unitate de trei camere, prețuri la care se adaugă T.V.A. Pentru achiziționarea unui apartament, clienții au la dispoziție metode diverse de finanțare, de la plata integrală cash sau în baza unui credit, inclusiv prin Programul „Prima Casă”, la rate direct la dezvoltator pe o perioadă maximă de 12 luni.

Adama a construit până în prezent peste 1.650 de apartamente și câteva zeci de mii de metri pătrați de spații comerciale și birouri, în cadrul a numeroase proiecte finalizate: în București – Evocenter One, Evocasa Armonia, Edenia Titan, Evocasa Optima, Evocasa Selecta, în Ploiești – Evocasa Orizont, Bacău – Evocasa Completa, Brașov – Evocasa Viva, Iași – Copou Bellevue și Cluj. Numărul unităților vândute de către Adama se ridică la peste 1.100.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.