V.me by Visa va fi disponibil pentru consumatori prin intermediul mai multor emitenţi europeni în luna decembrie 2013. V.me by Visa, primul serviciu paneuropean...

visaV.me by Visa va fi disponibil pentru consumatori prin intermediul mai multor emitenţi europeni în luna decembrie 2013.

V.me by Visa, primul serviciu paneuropean de portofel electronic care va fi oferit de bănci şi instituţii financiare, este disponibil acum în Marea Britanie, Franţa, Spania şi Polonia. Instituţiei financiare Nationwide Building Society din Marea Britanie i s-au alăturat astăzi noi emitenți: al doilea mare grup bancar din Franţa BPCE şi compania franceză de servicii financiare LCL, precum și banca ING Bank Slaski din Polonia cu un program pilot. De asemenea, mai multe proiecte pilot se derulează în Spania. Alţi emitenţi importanţi vor lansa în curând serviciul pe toate cele patru pieţe, marcând un moment de referință în dezvoltarea V.me by Visa, care intră în prima etapă a lansării paneuropene.

Oferind plăţi online simple şi sigure, V.me by Visa este conceput pentru a creşte încrederea consumatorilor în cumpărăturile online şi pentru a reduce ponderea cumpărăturilor la care se renunță în faza de finalizare a procesului de achiziție. În Marea Britanie, orice posesor de card poate solicita să fie inclus în etapa de lansare a noului serviciu. Pe alte pieţe, serviciul este oferit deocamdată unui grup restrâns de consumatori, urmând să devină disponibil pe scară largă în lunile următoare.

În prezent, peste 1.400 de comercianţi din Europa acceptă V.me by Visa. Printre comercianţii care se vor alătura rețelei de acceptare în curând se numără Universal Music în Marea Britanie şi Allopneus, Aquarelle, Brandalley, Leclerc Drive, Made.com şi Pecheur.com în Franţa.

Până în ianuarie 2014, aproape 4.000 de comercianţi vor accepta V.me by Visa prin intermediul parteneriatelor strategice cu principalii furnizori de servicii din industria plăţilor, în special WorldPay în Marea Britanie, precum şi Be2Bill (Rentabiliweb), Lyra Networks, Monext, Paybox (Point), System Pay şi Worldline (subsidiară a Atos în domeniul serviciilor de plăți electronice) în Franţa.

Programul pilot V.me by Visa pentru Irlanda va avea loc la începutul anului 2014, iar în curând vor fi anunţate o serie de alte lansări. Consumatorii din fiecare ţară îşi vor putea folosi portofelul electronic la orice comerciant din Europa care acceptă V.me by Visa.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.