Promotional, intre 28 noiembrie si 1 decembrie, clientii Vodafone pot achizitiona smartphone-uri de top la preturi ce pornesc de la 0 Euro. In plus,...
Vodafone-Smart-Tab-21Promotional, intre 28 noiembrie si 1 decembrie, clientii Vodafone pot achizitiona smartphone-uri de top la preturi ce pornesc de la 0 Euro. In plus, clientii ce activeaza sau reinnoiesc un abonament Easy, Smart sau RED primesc bonus 1 GB trafic de date, valabil o luna. Exclusiv online, fiecare reinnoire de contract facuta vineri, 29 noiembrie, aduce de doua ori mai multe puncte de loialitate.

De joi, 28 noiembrie, pana duminica, 1 decembrie, “Black Friday” vine la Vodafone cu smartphone-uri la preturi speciale, de la doar 0 Euro, si bonusuri atractive, in toata reteaua magazinelor, precum si online, la www.vodafone.ro/shop.

Promotional, in aceasta perioada, clientii Vodafone pot achizitiona numeroase smartphone-uri la preturi de doar 0 Euro, precum Nokia Lumia 520, cu abonamentul Smart 15 si extraoptiunea de 200 MB trafic, Sony Xperia L cu Smart 19 si extraoptiunea de 300 MB trafic sau Samsung Galaxy S III, cu RED 45.

Mai mult, toate telefoanele din portofoliul Vodafone vor avea reduceri speciale de pret, in functie de abonamentul ales de utilizatori. Si clientii serviciilor de business vor beneficia de oferte speciale, in functie de tipul de abonament ales, in aceeasi perioada.

In plus, clientii ce activeaza sau reinnoiesc de Black Friday un abonament Easy, Smart sau RED, primesc bonus 1 GB trafic de date, valabil o luna, pentru o si mai buna experienta de navigare online.

De asemenea, exclusiv online, vineri, 29 noiembrie, orice reinnoire facuta prin intermediul www.vodafone.ro/shop aduce utilizatorilor de doua ori mai multe puncte de loialitate decat intr-o perioada obisnuita a anului.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.