Romtelecom aduce clienților săi, la pachet cu televiziune, internet și telefonie, o tabletă Samsung 3G cu date de la COSMOTE, dar și conținut de...

tableta romtelecom craciunRomtelecom aduce clienților săi, la pachet cu televiziune, internet și telefonie, o tabletă Samsung 3G cu date de la COSMOTE, dar și conținut de calitate pentru o experiență multimedia integrată. Valabilă la nivel național, în limita stocului disponibil, oferta este deschisă pentru clienții noi ai companiei care achiziționează un pachet de trei servicii cu internet Power.

Prețul pachetelor începe de la 118 RON/lună cu TVA și include televiziune cu canale pentru întreaga familie, internet cu viteză de până la 100 Mbps, telefonie cu minute nelimitate în afara orelor de vârf către toate rețelele fixe naționale și Cosmote, precum și o tabletă Samsung Galaxy Tab 3 cu 3G. Prețul pachetului include și costul ratei lunare aferente tabletei. Clienții vor beneficia și de un router wireless și un telefon fix fără fir oferite în chirie cu reducere 100% pe parcursul întregii perioade contractuale. Pachetele de servicii sunt oferite pe o perioadă minimă contractuală de 2 ani.

Ca parte a ofertei promoționale, în primele 2 luni, prețul cartelei NET NELIMITAT de la COSMOTE este redus 100%, pentru 3 GB trafic de date inclus/lună. Viteza de download pentru traficul de date este de pâna la 43,2 Mbps, iar cea de upload de pâna la 5,76 Mbps pentru primii 3GB/lună. Ulterior, prețul reîncărcării automate lunare a cartelei NET NELIMITAT este de 17 lei cu TVA inclus. Clienții pot dezactiva cartela oricând, prin apel gratuit la 0800801188.

Sinergia dintre serviciile Romtelecom-COSMOTE vine în sprijinul utilizatorului, pentru a-i oferi o experiență deosebită pe toate ecranele, mai ales acum, când ne dorim să dublăm magia Sărbătorilor. Așadar, pe lângă accesul la conținutul de calitate, pe care îl asigurăm printr-o experiență multi-screen, cu ajutorul tabletei Samsung incluse în ofertă, aducem și un film pentru copii. Iar pentru mobilitate crescută, punem la dispoziția clienților, în premieră într-un astfel de pachet, cartela de date COSMOTE, la prețuri avantajoase. Cadoul nostru de Crăciun este un pachet polivalent – care include fix și mobil în același timp

Mathias Hannel, Director Executiv Comercial Segment Rezidenţial România

Odată cu tableta Samsung, clienții vor avea acces și la filmul Avioane – o comedie animată, care îl are ca protagonist pe Stropi, un avion care aspiră să participe într-o cursă de zbor la mari înălțimi, deși se teme de acestea. Filmul va fi disponibil în intervalul 1 ianuarie – 31 martie 2014 pe site-ul www.dolcetv.ro, iar pe tableta achiziționată va putea fi accesat prin aplicația Dolce Mobile TV, prin conexiunea Wi-Fi. Pachetele pot fi achiziționate online, pe www.romtelecom.ro, prin apel telefonic la 1930 sau în magazinele companiei.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.