MMD lansează noul display Philips ErgoSensor de 24 inchi ce se va alătura gamei de monitoare ergonomice. Compania ia astfel poziție în ceea ce...
Philips 241P4QRYES5_3MMD lansează noul display Philips ErgoSensor de 24 inchi ce se va alătura gamei de monitoare ergonomice. Compania ia astfel poziție în ceea ce privește standardul de sănătate la locul de muncă. Un studiu recent arată că 80% din angajați acuză dureri și oboseală după o zi lungă petrecută la birou, ceea ce dovedește că sănătatea este un subiect pe care producătorii trebuie să-l ia în considerare.

Pentru a afla mai multe despre starea egonomiei la birou și provocările pe care utilizatorii le întâmpină, MMD a realizat un studiu despre ergonomia spațiilor de lucru. Rezultatele studiilor, realizate în Germania, Suedia și Danemarca, sunt într-adevăr alarmante: peste 80% din utilizatori au experimentat dureri după o zi petrecută în fața computer-ului, dar doar jumătate din angajații din sectorul privat din Germania dispun de un display cu înățime ajustabilă. Răspunsurile utilizatorilor din alte piețe arată că această problemă nu se limitează la Germania.

Fiind complet ajustabile pe înălțime, monitoarele Philips ErgoSensor combat problema pornind de la sursă. Asemenea celorlalte monitoare din serie, noul monitor de 24 inchi ErgoSensor din gama P permite ajustarea pe înălțime, rotirea și aplecarea ecranului; astfel, utilizatorii pot seta înălțimea și unghiul de vizualizare la nivelul cel mai potrivit – ceea ce reduce posibilitatea de apariție a oboselii ochilor și durerilor de ceafă. Tehnologia AMVA LED oferă unghiuri de vizualizare largi, un contrast înalt și culori vii.

Cu toate acestea, tehnologia ErgoSensor este specială mai ales prin modul de interacțiune cu utilizatorii – iar noul monitor Professional de 24 de inchi nu face excepție. Acesta poate detecta poziția feței și unghiul la care utilizatorii țin capul, poate măsura distanța dintre ochii acestuia și monitor și sugera un mod de adaptare a poziției, sau corectarea distanței față de ecran. Modelul monitorizează și timpul petrecut în fața monitorului, atenționând utilizatorii când este timpul pentru o pauză.

“Noul monitor ErgoSensor de 24 de inchi este o nouă mărturie a angajamentului MMD de a îmbunătăți ergonomia spațiilor de lucru,” declară Thomas Schade, Vicepreședite al MMD. „Așa cum arată studiul nostru, e loc de îmbunătățire în modul în care birourile sunt echipate, pentru a contribui la sănătatea angajaților; acesta este un lucru foarte important pentru noi. O ergonomie mai bună în birou înseamnă și un plus de productivitate: spațiile de lucru moderne nu trebuie să pună în pericol sănătatea sau eficiența angajaților. O investiție timpurie în echipamentul potrivit se va reflecta foarte repede în rezultate palpabile.”

Monitorul LCD Philips Brilliance 241P4QRYES de 24 inchi cu ErgoSensor este disponibil in magazine la un preț de 1499 Lei.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.