H&M lansează cel de-al zecelea magazin al său din Bucureşti, în cadrul Iris Titan Shopping Center, din B-dul 1 Decembrie 1918, nr. 33A. Noul magazin...

H&M Lipscani (1)H&M lansează cel de-al zecelea magazin al său din Bucureşti, în cadrul Iris Titan Shopping Center, din B-dul 1 Decembrie 1918, nr. 33A. Noul magazin are o suprafaţă de vânzare de peste 1.500 de metri pătraţi şi va oferi cele mai noi colecţii pentru femei, bărbaţi, adolescenţi şi copii, precum şi o gamă extrem de variată de accesorii în tendinţe. În plus, noul magazin va oferi şi colecţia H&M Mama, care se adresează viitoarelor mămici.  

“Suntem bucuroşi că în mai puţin de trei ani de la intrarea H&M pe piaţa din România, inaugurăm deja cel de-al zecelea nostru magazin din Bucureşti şi al 29-lea la nivel naţional”, declară Ralf Wein, Country Manager H&M România.

Noul magazin H&M din centrul comercial Iris Titan îşi aşteaptă clienţii începând cu 1 decembrie, de la orele 11.00 cu numeroase oferte şi surprize. Astfel, primii 50 de clienţi ai noului magazin vor primi carduri de cumpărături încărcate cu 50 de lei. În plus, cei care vor face cumpărături de peste 100 de lei vor primi automat câte un voucher de 30 de lei.

Începând de luni, 2 decembrie, noul magazin H&M va fi deschis publicului în fiecare zi, inclusiv sâmbăta şi duminica, în intervalul orar 10.00 – 22.00.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.