Developerul unuia dintre cele mai de succes jocuri din social media, Candy Crush Saga, a anunţat decizia de a deschide un nou studio de...
Candy Crush SagaDeveloperul unuia dintre cele mai de succes jocuri din social media, Candy Crush Saga, a anunţat decizia de a deschide un nou studio de producţie în capitala Germaniei, Berlin.

Potrivit CEO-ului King.com, Riccardo Zacconi, noul birou al companiei cu sediul în Marea Britanie va fi inaugurat la începutul anului viitor, compania demarând deja procesul de recrutare.

HtW 2013: Produceți jocuri? Cum puteți ajunge la 100 de milioane de users lunar. Câteva insight-uri de la fondatorul Candy Crush

Berlin se înscrie pe lista celor şase oraşe în care King, unul dintre cei mai mari creatori de jocuri din lume, are studiouri în care dezvoltă noi produse: San Francisco, Barcelona, Londra, Bucureşti, Malmo şi Stockholm.

“Berlin este una dintre metropolele europene cu cel mai mare talent din industria noastră”, a mai spus CEO-ul King.

Odată intrat pe piaţa germană, King va intra în competiţie pentru viitorii developeri de jocuri cu Wooga, compania din spatele altor jocuri populare pe Facebook, Jelly Splash şi Diamond Dash. Potrivit celor mai recente informaţii vehiculate de presă, King a fost numit recent cel mai bun angajator din Suedia.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.