Diageo, liderul mondial al producătorilor de băuturi premium și PPD România, unul dintre cei mai mari distribuitori de băuturi alcoolice importate premium și super-premium...
Johnnie Walker Blu LabelDiageo, liderul mondial al producătorilor de băuturi premium și PPD România, unul dintre cei mai mari distribuitori de băuturi alcoolice importate premium și super-premium de pe piață, lansează în premieră în România programul DIAGEO Reserve WORLD CLASS și Competiția WORLD CLASS. DIAGEO Reserve WORLD CLASS este cel mai mare program de instruire în domeniul mixologiei din industria băuturilor alcoolice și cea mai importantă competiție pentru barmani la nivel mondial. În premieră pe piață, cei mai buni barmani din România sunt invitați să ia parte la programul educațional și să concureze pentru prestigiosul titlu de Barmanul Anului 2014 DIAGEO Reserve WORLD CLASS.

Lansat în 2009 de către cea mai mare companie din industria băuturilor alcoolice, DIAGEO Reserve WORLD CLASS este cel mai apreciat program premium ce oferă training în domeniul on-trade, elevând meseria de barman prin dezvoltarea cunoștințelor și abilităților în mixologie. De la crearea sa, peste 15.000 de barmani din 50 de țări au fost instruiți în arta mixologiei, oferind în urma trainingului servicii excepționale și băuturi rafinate, garantând experiențe unice clienților.

Barmanii din România sunt invitați să se înregistreze online pe website-ul www.TheReserveBar.ro, completând un scurt chestionar și prezentându-si printr-un video cocktail-urile ce folosesc exclusiv băuturi din portofoliul DIAGEO Reserve. În urma unei serii de concursuri locale, cel mai bun barman va fi selectat să reprezinte România în finala globală a competiției, unul dintre cele mai mari evenimente din industrie. Acesta va avea șansa să câștige prestigiosul și râvnitul titlu de Barmanul Anului 2014 DIAGEO Reserve WORLD CLASS.

În acest an, în premieră pe piața din România, lansăm platforma WORLD CLASS, oferind celor mai buni barmani locali oportunitatea de a participa în cea mai mare competiție din lume dedicată barmanilor și de a deveni parte din elita în domeniu. Recunoscând mixologia ca fiind o artă în sine, în cei cinci ani de existență, programul WORLD CLASS a educat și inspirat barmanii la nivel mondial”

Nikolas Xystouris, General Manager PPD Romania

“Fiind una dintre cele mai importante investiții realizate de DIAGEO în segmentul on-trade categoria premium, WORLD CLASS a devenit parte din activitatea celor mai importanți mixologi din industria băuturilor premium și super premium, reprezentând o platformă recunoscută internațional. Suntem mândri de faptul că lansăm acest program și competiția WORLD CLASS în România și, împreună cu partenerul nostru PPD România, dorim să devenim susținătorii rafinamentului și eleganței în cultura consumului de alcool fin”, a declarat Viorel Ognean, Reserve Brands & Sales Development Director Eastern Europe, DIAGEO.

Diageo Reserve reprezintă divizia de lux a companiei Diageo, incluzând un portofoliu de băuturi alcoolice cu tradiție, inovatoare și realizate la nivel de artă. Prin programul anual, barmanii WORLD CLASS sunt instruiți folosind colecția de băuturi fine din portofoliul de lux al Diageo Reserve – Vodka KETEL ONE®, Vodka CÎROC®, Gin TANQUERAY® No.TEN™, Tequila DON JULIO®, Rom ZACAPA® și JOHNNIE WALKER® GOLD LABEL RESERVE™ Blended Scotch Whisky, JOHNNIE WALKER® PLATINUM LABEL™ Blended Scotch Whisky și JOHNNIE WALKER® BLUE LABEL™ Blended Scotch Whisky. Competiția WORLD CLASS transformă experiența consumului de alcool fin și cultura cocktail-urilor la nivel mondial și este un semn de recunoaștere internațională, reprezentând excelența în acest domeniu.

Diageo Reserve World Class 2012 Global Final - Johnnie Walker Blue Label Ultimate Game Changer Experience - Day 3Prezent la evenimentul oficial de inaugurare în România, Aristotelis Papadopoulos (foto – centru), primul câștigător al competiției WORLD CLASS, Barmanul Anului 2009, a declarat că, pentru el, câștigarea primei ediții a competiției DIAGEO Reserve WORLD CLASS a fost o onoare incredibilă. ”M-a bucurat și în același timp m-a inspirat să concurez și să studiez cu barmani la fel de pasionați de această meserie ca și mine. În plus, sunt mândru că am primit această recunoaștere din partea celei mai prestigioase competiții de mixologie din lume, dar mai ales pentru că am ocazia să văd cum industria bartending-ului se dezvoltă și primește recunoașterea globală și respectul pe care le merită. Acest program poate fi un catalizator puternic în ceea ce privește carierele participanților și oportunitățile de care pot beneficia la nivel mondial. De aceea încurajez barmanii români să se înscrie în competiția WORLD CLASS”.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.