ELKOTech Romania, companie membră a grupului ELKO şi distribuitor de top în domeniul IT din România, anunţă distribuția Metrici LPR, soluţie de recunoaştere a...

Metrici LPRELKOTech Romania, companie membră a grupului ELKO şi distribuitor de top în domeniul IT din România, anunţă distribuția Metrici LPR, soluţie de recunoaştere a numerelor de înmatriculare. Metrici oferă proprietarilor de spații și directorilor de marketing informații legate de fluxul de mașini, punctele de interes în spațiile respective sau orele de vârf. Astfel pot fi optimizate vânzările, se poate măsura impactul acțiunilor de marketing și implicit maximiza veniturile.

Soluţia a fost dezvoltată de o echipă de ingineri români şi oferă o rată de recunoaştere de peste 99% în orice condiţii de iluminat sau de set-up. Cu ajutorul soluției se poate afla câte mașini trec printr-un anumit spațiu și ce autovehicule tranzitează unul sau mai multe spații monitorizate. Soluția poate fi aplicată într-o gamă largă de domenii, de la parcări (inclusiv bariere cu acţionare automată), control/ monitorizare trafic (drumuri publice, autostrăzi) sau benzinării, la aplicații personalizate (gestiune flux lucru/documente, integrare cu aplicaţii 3rd party – SAP, Navision, Oracle etc).

Sistemul de recunoaştere a numerelor de înmatriculare este compus din software (Metrici LPR), camere video IP, reflectoare IR şi server de analiză. Astfel partenerii ELKOTech, integratori de sisteme de securitate, beneficiază de un portofoliu complet și extins de soluții de analiză video.

Datele obținute pot fi accesate în timp real de pe orice dispozitiv (telefon mobil/PDA) fiind ideal pentru campanii de fidelizare a clienților. Opțional, istoricul clienților poate fi integrat cu alte baze de date, precum carduri de fidelitate. Soluția Metrici LPR este disponibilă în oferta partenerilor ELKOTech începând cu luna noiembrie 2013.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.