IB Cargo este prima casa de expeditii din Romania care anunta reduceri la toate tipurile de transport de marfuri pentru comenzile primite vineri 29...
logo IBCargoIB Cargo este prima casa de expeditii din Romania care anunta reduceri la toate tipurile de transport de marfuri pentru comenzile primite vineri 29 noiembrie de Black Friday. Casa de expeditii va oferi clientilor sai de la reduceri din valoarea transportului pana la gratuitati pentru operatiuni si formalitati vamale.

“Pentru ca stim ca sarbatorile de iarna aduc o perioada aglomerata si pentru ca vrem sa ajutam companiile sa ofere preturi mici si livrari la timp, vineri 29 noiembrie oferim atat reduceri la toate tipurile de transport de marfuri: aerian, maritim grupaje si full container, rutier national si international cat si gratuitati pentru prestatiile locale si serviciile vamale.” declara Catalin Putineanu, managing director al IB Cargo.

IB Cargo este o casa de expeditii cu puncte de lucru in Bucuresti si Constanta, care activeaza pe piata din Romania din 2008. Activitatea operationala a IB Cargo este sustinuta de o retea vasta de agenti in 126 de tari si 716 locatii de pe glob, astfel incat poate oferi servicii de transport din orice punct şi catre orice destinatie din lume.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.