Oferta MyKitty de Black Friday va include reduceri de pana la 50% la produse Hello Kitty dintre cele mai variate, de la rechizite scolare, haine si...
Hello_Kitty_black_fridayOferta MyKitty de Black Friday va include reduceri de pana la 50% la produse Hello Kitty dintre cele mai variate, de la rechizite scolare, haine si genti, la produse pentru bucatarie, bijuterii si accesorii vestimentare. Reducerile sunt valabile in magazinele MyKitty din Afi Palace Cotroceni Bucuresti, Afi Palace Ploiesti si in magazinul online www.mykitty.ro.

In perioada 29 Noiembrie – 01 Decembrie 2013, Hello Kitty te invita sa descoperi partea roz a Vinerei Negre si sa te bucuri de produsele originale Sanrio Hello Kitty la preturi reduse cu pana la 50%! Incepand cu martie 2013, MyKitty este primul magazin oficial Sanrio Hello Kitty din Romania.

Ne bucuram ca acest binecunoscut brand a ajuns si in Romania.  O gama larga din colectie va fi  prezenta exclusiv in magazinele MyKitty si va intregi, pe parcurs, toata colectia originala de acasa, spre bucuria celor mai copilaroase doamne si domnisoare. Ar mai fi multe de povestit despre aceste minunatii, frumoase si colorate, mai ales ca intreaga noastra echipa isi propune sa fie la curent cu tot ce apare nou pe piata si astfel sa se regaseasca si in magazinul nostru”

Colindeata Petre, reprezentant al brand-ului Hello Kitty in Romania

Hello Kitty este un personaj celebru si indragit in intreaga lume, produs de compania japoneza Sanrio. Ikuko Shimizu este creatorul primului produs Hello Kitty, o poseta din vinil cu o pisicuta alba desenata pe ea, aparuta in Japonia in 1974. Brandul Sanrio a luat fiinta cativa ani mai tarziu, in 1980, cu un colt mic intr-un magazin din Germania, ajungand ca astazi sa cuprinda 3.000 de locatii care afiseaza peste 2.000 de produse dedicate domnisoarelor si doamnelor care au in comun prietenie, iubire, recunostinta si stil.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.