Travel trends: călătorii fără vârstă – Tenerife Travel trends: călătorii fără vârstă – Tenerife
Există vreo vârstă potrivită pentru a vizita lumea întreagă? Pentru a te bucura de soare, de munte sau de istoria unui oraş deosebit? Aş... Travel trends: călătorii fără vârstă – Tenerife
senior.pgExistă vreo vârstă potrivită pentru a vizita lumea întreagă? Pentru a te bucura de soare, de munte sau de istoria unui oraş deosebit? Aş îndrăzni să spun că nu. Aşa că, de ce să nu începem să planificăm calendarul vacanţelor pentru vara viitoare.

Agenţia de turism Christian Tour, unul dintre cei mai importanţi jucători de pe piaţa locală de travel, a lansat destinaţiile pentru oferta Senior Voyage pentru anul viitor. Printre acestea, un sejur fantastic într-una dintre cele mai populare insule ale momentului, Tenerife.

Astfel, un sejur de 7 nopţi de cazare într-un hotel de patru stele cu pensiune completă porneşte de la 575 de euro de persoană (cu plecare în data de 17.06. 2014), şi poate ajunge la 645 de euro de persoană (pentru plecările din luna august şi până în data de 2 septembrie, inclusiv).

Tariful include biletul de avion pentru cursa charter Bucureşti-Tenerife Sud- Bucureşti, transferul către hotel şi înapoi l aaeroport, 7 nopţi de cazare cu pensiune completă, o excursie opţională de o jumătate de zi şi asistenţă turistică pe întreaga perioadă a sejurului.

Printre serviciile ce se plătesc suplimentar se numără taxa de aeroport – 125 de euro de persoană – sau asigurarea medicală de călătorie.

Tenerife este cunoscută ca o destinație turistică majoră a Spaniei, primind anual peste 5 milioane de turiști din întreaga lume.

  • Mario

    25/11/2013 #1 Author

    Tenerife este o destinatie superba. Felicitari pt. articol.

    Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.