F64, lider pe piața echipamentelor foto-video din România, a vândut 14.800 de produse în cadrul campaniei Black Friday din acest an, cu peste 75%...
f643F64, lider pe piața echipamentelor foto-video din România, a vândut 14.800 de produse în cadrul campaniei Black Friday din acest an, cu peste 75% mai mult decât în 2012. totodată, cel mai mare retailer online de pe segmentul foto-video, a înregistrat venituri de peste 9 milioane de lei (aproximativ 4,5 milioane de euro).

Potrivit reprezentanţilor companiei, până duminică seară (24 noeimbrie) au fost livrate peste 78% din comenzile plasate, livrarea în totalitate a comenzilor plasate pe 22 noiembrie urmând să fie finalizată până marți, 26 noiembrie.

Prima livrare a avut loc chiar în noaptea de 22 noiembrie, la ora 00:40. În numai 40 min de la plasarea comenzii, un membru al echipei de product manageri F64 a livrat personal aparatul comandat de primul client din București.

Prima comandă online a venit din Timișoara și a conținut un aparat mirrorless. Apoi, până la răsărit s-au livrat primele două transporturi, așa că o parte dintre clienți s-au putut bucura chiar în ziua de vineri de achizițiile lor.

Serverul F64 a fost uptime aproape de 99% și pe durata primelor 12 ore s-au comandat 55% din produse, cu o medie de 10 produse pe minut. Call Center-ul F64 a înregistrat peste 6.500 apeluri, fiind preluate în proporție de 86%.

”A fost o experiență interesantă din care am învățat multe, inclusiv faptul că echipa F64 este una extrem de puternică și unită. Ținem la clienții noștri și facem orice efort necesar pentru a ne asigura că aceștia sunt mulțumiți și își păstrează pasiunea pentru fotografie”, a declarat Marian Alecsiu, co-fondator F64.

F64 Studio, lider pe piața echipamentelor foto-video din România, deține cel mai mare magazin online de profil pe piața românească de comerț electronic: www.F64.ro.  În prezent, compania numără aproximativ 130 de angajati și are 3 sedii situate în:  strada Vigilenței nr. 7, strada Bucovina nr. 2B (al studioului foto, unde se organizează şi cursuri de specialitate), iar din 11 octombrie 2011, a deschis cel de-al treilea sediu, magazinul cu cel mai mare spaţiu comercial dedicat echipamentelor foto-video din sud-estul Europei, în Bd.Unirii 45.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.