Campania Early Black Friday, desfășurată pe 22 noiembrie, a adus companiei QuickMobile vânzări de peste 1.250.000 euro. Cu peste 12.000 de produse vândute, QuickMobile...

Showroom QuickMobileCampania Early Black Friday, desfășurată pe 22 noiembrie, a adus companiei QuickMobile vânzări de peste 1.250.000 euro. Cu peste 12.000 de produse vândute, QuickMobile a depășit cu mult previziunile făcute pentru campania din acest an, atât din punct de vedere al volumului de vânzare, cât și din punct de vedere al vizitatorilor.

Expert în zona de mobile – tot ce înseamnă telefonie mobilă și tablete, dar și accesorii necesare pentru aceste produse -, QuickMobile a pregătit în acest an reduceri de peste 50% pentru produsele comercializate atât pe platforma online, cât și în cele 34 de showroom-uri din toată țara. Astfel, iubitorii de smartphone-uri, tablete și accesorii au reușit să-și achiziționeze produsele dorite la prețuri extrem de avantajoase, epuizând stocurile alocate pentru campania Early Black Friday în timp record.

”Anul acesta am observat un interes tot mai crescut al clienților pentru zona de accesorii pentru telefoane mobile, tablete și laptopuri. Dincolo de aspectul atractiv și unic pe care acestea îl conferă gadget-urilor, românii au înțeles cât de utilă poate fi o husă sau o folie de protecție de calitate. Cel mai bine s-au vândut produsele marca Celly și Cellularline, care acoperă o paletă mai largă de nevoi – de la huse și folii de protecție până la adaptoare și cabluri de date. Pentru 29 noiembrie am pregătit surprize și mai mari pentru utilizatorii noștri, cu reduceri substanțiale.”, declară Tudor Țiboc, CEO QuickMobile.

O nouă campanie de Black Friday – 29 noiembrie

 Pe 29 noiembrie, începând cu ora 09.00, QuickMobile a pregătit o nouă campanie Black Friday, cu reduceri și mai mari pentru telefoane mobile, tablete și accesorii, de până la 99%. În acest sens, compania se pregătește cu reaprovizionarea stocurilor, pentru ca toți clienții să-și poată achiziționa produsele mult dorite.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.