Agenţiile de turism Happy Tour şi Prestige Tours, doi dintre cei mai mari jucători de pe piaţa locală de profil, companii ce fac parte...
kenyaAgenţiile de turism Happy Tour şi Prestige Tours, doi dintre cei mai mari jucători de pe piaţa locală de profil, companii ce fac parte din Happy Tour Group, anunţă câteva oferte must have pentru data de 29 noiembrie.

Astfel, în acest an, Black Friday ar putea deveni sărbătoarea preferată a iubitorilor de călătorii, aceştia putând achiziţiona vacanţe la tarife incrdibile.

Startul a fost dat de Prestige Tours, care a anunţat deja pe piaţă o super ofertă de Early Black Friday pentru Kenya. Astfel, o vacanţă care costă 2.379 de euro, poate fi cumpărată acum cu doar 1.485 de euro.

Reducerile Prestige Tours se adreseaza în special agenţiilor de turism partenere care colaborează cu tour-operatorul, în timp ce reducerile Happy Tour se adreseaza tuturor celor care îşi doresc o vacanţă perfectă la un tarif excepţional. Toate ofertele sunt disponibile în limita locurilor disponibile.

Potrivit reprezentanţilor celor două agenţii de turism, ofertele vor fi valabile în ziua de vineri, 29 noiembrie 2013, începand cu ora 0:00 şi până la ora 23:59.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.