IL PASSO, unul dintre cei mai mari retaileri de incaltaminte si accesorii din piele din Romania, se alatura campaniilor de Black Friday si anunta...
IL PASSO Campanie Toamna - Iarna 2013_2014 (3)IL PASSO, unul dintre cei mai mari retaileri de incaltaminte si accesorii din piele din Romania, se alatura campaniilor de Black Friday si anunta reduceri de pana la 50% la zeci de modele din noua colectie in magazinul online. Botine, ghete, pantofi, balerini, genti, toate vor beneficia de oferte speciale in ziua de 29 noiembrie pe www.ilpasso.ro .

Fashionistele pot alege item-uri vedeta la preturi promotionale, cu pana la 50% mai mici: botine ultra feminine, ghete cu accesorii metalice sau insertii animal print, modele clasice de pantofi sau atipice, cu detalii inedite.

Pentru barbati, IL PASSO vine cu reduceri de pana la 50% atat pentru piese clasice, cat si pentru cele care ies din tipare, prin culori atipice, mix-uri cromatice, dar si la modelele in stil rock-metal sau pantofii in combinatii de piele si piele intoarsa sau perforata.

Oferta este valabila doar in magazinul online si incepe in noaptea de joi spre vineri, la ora 00:01 si se finalizeaza vineri, 29 noiembrie, la 23:59.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.