Samsung Electronics România doreşte să atragă atenția asupra necesității dezvoltării creativității tinerei generații, dezvoltând platforma Manifest pentru Creativitate, powered by GALAXY Note 3. GALAXY...
Manifest coverSamsung Electronics România doreşte să atragă atenția asupra necesității dezvoltării creativității tinerei generații, dezvoltând platforma Manifest pentru Creativitate, powered by GALAXY Note 3.

GALAXY Note 3 a fost conceput pentru a declanșa o revoluție inovatoare, oferind libertatea și conectivitatea de care utilizatorii au nevoie pentru un plus de creativitate în tot ceea ce realizează. GALAXY Note 3 este un device potrivit pentru a potența abilitățile creative ale fiecăruia şi pentru a încuraja manifestările creative de orice fel.

Samsung invită la „Manifest pentru creativitate”, un mesaj lansat anul trecut și dus acum mai departe, într-o formă nouă, cu impact social, pornit dintr-o nevoie reală de creativitate și inspirat de beneficiile noului GALAXY Note 3.

Campania „Manifest pentru creativitate” este o culegere de mesaje inspiraționale de la personalități locale recunoscute, care, prin puterea exemplului, vorbesc despre importanța creativității în dezvoltarea tinerilor de astăzi, despre creativitate ca pașaport pentru succes. Zeci de muzicieni, pictori, desenatori, arhitecți sau antreprenori își împărtășesc experiențele și transmit mesajul lor de susținere a creativității prin intermediul platformei dezvoltate de Samsung.

„Avem bucuria de a continua alături de Samsung demersul de încurajare a creativității. De data aceasta alături de GALAXY Note 3 şi îndreptându-ne atenția spre cultivarea creativității, curiozității şi imaginației copiilor. Este probabil cea mai importantă resursă a noastră şi implicarea Samung în dezvoltarea şi cultivarea creativității copiilor va avea un impact puternic, consistent şi pe termen lung,” a declarat Ilinca Nitu, Account Manager al StarcomMediaVest Group.

Într-o perioadă în care creativitatea este o abilitate cerută în orice activitate, personală sau profesională, Samsung își propune să atragă atenția asupra importanței dezvoltării creativității tinerilor, aceasta fiind esențială astăzi pentru ca ei să-și poată exploata potențialul.

GALAXY Note 3 este un device dedicat experiențelor personale, artistice și creative. Prin intermediul acestui terminal, orice utilizator poate găsi noi moduri creative de a-și rezolva task-urile zilnice sau pentru a-și dezvolta pasiunile, în mișcare.

Dispozitivul oferă tuturor utilizatorilor posibilitatea de a capta fiecare moment important din viața lor, prin caracteristicile tehnice de top. GALAXY Note 3 aduce noul S-Pen, care reinventează experiența clasică de a lua notițe, oferind o multitudine de posibilități pentru a rezolva rapid și ușor activitățile zilnice.

Samsung GALAXY Note 3 îmbină funcțiile creative și designul premium, pentru a oferi utilizatorilor o experiență unică, încurajându-i la creativitate în toate formele sale.

Pentru mai multe detalii despre proiect, accesați www.manifestpentrucreativitate.ro.

La realizarea campaniei au constribuit agențiile Starcom Mediavest și Digital Star.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.