Serviciul de streaming de muzică Spotify, una dintre cele mai dinamice companii de tech, unul dintre jucătorii din această industrie cu cea mai mare...
spotify-logoServiciul de streaming de muzică Spotify, una dintre cele mai dinamice companii de tech, unul dintre jucătorii din această industrie cu cea mai mare creștere în ultimii ani, a primit 250 de milioane de dolari în cadrul ultimei runde de finanțare.

Cea mai recentă investiție ridică valoarea companiei la peste 4 miliarde de dolari. Spotify are un număr de 6 milioane de abonaţi plătitori şi 24 de milioane de utilizatori activi. Totodată, paltforma conține peste 20 de milioane de melodii.

În ultimii doi ani, rețeaua de țări în care serviciile Spotify sunt prezente a înregistrat o creștere agresivă, în prezent 32 de piețe beneficiind de muzică de calitate gratis. Totuși, deși cea mai recentă tendință în rândul companiilor de miliarde de dolari este listarea la bursă, CEO-ul Spotify Daniel Ek nu și-a manifestat interesul. Cel puțin pentru moment. “Dacă vom ajunge la concluzia că listarea este în interesul businessului nostrum, vom lua în considerare și această variantă”.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.