eMAG a vândut, în primele 11 ore ale zilei de Black Friday 2013, cele mai scumpe produse online, stabilind un nou record la 45.000...
christmas-gift-boxeMAG a vândut, în primele 11 ore ale zilei de Black Friday 2013, cele mai scumpe produse online, stabilind un nou record la 45.000 de euro pentru un Mercedes-Benz, Clasa E 220 CDI Sedan. Pentru același model, eMAG a listat și cel mai mare discount oferit vreodată unui produs tranzacționat online de Black Friday,  în valoare de 12.600 de euro. Din cele 63 de autoturisme Dacia, Ford, Mitsubishi, Hyundai și Mercedes-Benz în valoare totală de 1 milion de euro, au fost vândute 60.

“Interesul acordat autoturismelor, marea surpriză eMAG din acest an, ne-a depășit așteptările. Numai în primele 3 minute au fost vândute 4 mașini. Au fost clienți care ne-au spus că nu au dormit toată noaptea după ce au văzut oferta, de teamă că vor rata această ocazie”, ne-a declarat Iulian Stanciu, Director General eMAG.

La ora 18:00, valoarea totală a vânzărilor eMAG era de 18 milioane de euro, stabilind un nou record. De exemplu, în 2012, vânzările totale de Black Friday plus weekend au fost de 15,7 milioane de euro. Cea mai rapidă lichidare de stoc a fost înregistrată în cazul celor 1.000 de tablete de 99 lei/bucată, care au fost vândute în primele 5 minute.

Tot astăzi, eMAG a vândut 42.000 de produse electrocasnice, de la frigidere și mașini de spălat, până la mixere, storcătoare și expresoare. În total, clienții eMAG au cumpărat 200.000 de produse și au stabilit inclusiv un nou record de trafic: 160.000 vizitatori vizitatori simultani în același timp pe un site de comerț online.

Patru mituri spulberate

„Cu siguranță, Black Friday 2013 este și spectacolul recordurilor, dar și al miturilor spulberate. Am demontat mitul produselor vechi scoase la ofertă, întrucât 76% dintre produsele vândute astăzi au fost lansate anul acesta. Am spulberat mitul on-line-ului care nu e niciodată pregătit de Black Friday, întrucât site-ul eMAG a fost funcțional 100% pe tot parcursul zilei”, explică Iulian Stanciu.

Tot în această zi, eMAG a demonstrat că și mașinile pot fi vândute online cu succes, dar și că românii sunt pregătiți pentru comerțul mobil. La eMAG, în cele 11 ore monitorizate, au fost înregistrate 300.000 de vizite de pe telefonul mobil și tablete, iar peste 6% din produsele cumpărate au fost comandate de pe telefoanele mobile.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.