Astazi, s-au deschis doua noi magazine standard PROFI, la Simleul Silvaniei si in Timisoara, reteaua ajungand astfel sa numere 193 de unitati.  Magazinul din...
PROFI Simleul SilvanieiAstazi, s-au deschis doua noi magazine standard PROFI, la Simleul Silvaniei si in Timisoara, reteaua ajungand astfel sa numere 193 de unitati. 

Magazinul din Simleul Silvaniei, judetul Salaj, a 101-a localiteate de pe harta PROFI, este situat pe Str. Libertatii nr.5, are o suprafata totala de 512 m.p. si o sala de vanzari de 310 m.p.

La randul sau, noul magazin din Timisoara, al saptelea din localitate si al 14lea din judetul Timis, este amplasat pe strada Str. Buziasului 28,  (Novatim Buziasului), cu o suprafata totala de 901 m.p. si o sala de vanzari de 408,7 m.p.

Prin numarul de magazine si cei aproape 5000  de angajati ai sai, reteaua PROFI este cel de al doilea mare retailer si unul dintre principalii angajatori din Romania. Reteaua ofera o gama de peste 5000 de produse de calitate si la preturi bune, aproximativ 80% dintre cele alimentare fiind de provenienta autohtona.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.