Wizz Tours, noua platformă online de călătorii lansată de Wizz Air în octombrie şi-a lansat versiunea în limba engleză pentru rezervările de pachete de...
Wizz AirWizz Tours, noua platformă online de călătorii lansată de Wizz Air în octombrie şi-a lansat versiunea în limba engleză pentru rezervările de pachete de vacanţă. Astfel, clienţii vor putea beneficia de mai mult comfort şi reduceri (  în comparaţie cu rezervarile separate la zboruri şi hoteluri), având în vedere că iniţial platforma era disponibilă doar în limbile polonă şi maghiară.

Wizztours.com combină tarifele accesibile ale Wizz Air către multe destinaţii internaţionale, cu cele de cazare în peste 30.000 de hoteluri şi staţiuni, pentru a oferi pachete de vacanţă avantajoase. Wizz Tours este o platformă integral online de rezervare a vacanţelor. Păstrând acest serviciu online, costurile vor fi mai mici pentru clienţi, aşa cum deja s-a demonstrat în cazul tarifelor oferite de Wizz Air – compania se bazează pe utilizarea internetului pentru avea acces la un canal distribuţie eficient din punct de vedere al costurilor.

Aflați mai multe informații despre noutățile Wizz Air aici.

Wizz Tours a devenit foarte popular în ţările unde a fost lansat, Polonia şi Ungaria. Doar într-o lună de la lansare, website-ul a înregistrat peste 250.000 de vizitatori care au căutat oferte pentru călătorii de afaceri, city-break-uri, sau destinaţii de vară şi schi. Ca urmare a lansării de azi, se estimează că popularitatea wizztours.com va continua să crească.

Daniel de Carvalho, Corporate Communications Manager Wizz Air a declarat: “A trecut doar o lună de la lansarea acestei platforme online de călătorii pentru clienţii noştri din Polonia şi Ungaria. Suntem încântaţi că facem diponibil acest serviciu şi în limba engleză. Wizz Tours este o modalitate foarte bună de a beneficia de tarifele mici ale Wizz Air ca parte a pachetului de vacanţă. În acelaşi timp, oferă şi mai mult comfort, permiţând rezervări simultane pentru zboruri şi cazare. Sezonul vacanţelor se apropie, prin urmare vă invităm să încercaţi versiunea în limba engleză a wizztours.com pentru a beneficia de oferte foarte bune pentru city-break-uri, o săptămână de schi sau chiar pentru urmatoarea vacanţă de vară alături de cei dragi.”

Wizz Air este cea mai mare companie low-fare din Europa Centrală şi de Est  şi operează o flotă de 45 de aeronave Airbus A320 de la 19 baze, 280 de rute făcând legatură cu 95 de destinaţii din 35 de ţări.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.