Falcon Electronics, unul dintre princialii jucători de e piața locală de electronice auto, anunță prelungirea perioadei de achiziție a accesoriilor auto la preţuri promoționale...
Falcon JVC SkyKartFalcon Electronics, unul dintre princialii jucători de e piața locală de electronice auto, anunță prelungirea perioadei de achiziție a accesoriilor auto la preţuri promoționale de la o singură zi – Black Friday, la o săptămână.

Programul de reduceri se desfăşoară sub titulatura “Competiţia preţurilor mici la Falcon de Black Friday” care presupune reduceri la produsele din portofoliul distribuitorului ce pot ajunge până la 90%. Evenimentul are loc din 22 noiembrie până în ziua de Black Friday, pe 29 noiembrie, inclusiv. Astfel, consumatorii au mai mult timp la dispoziţie pentru a cumpăra un cadou special pentru ei, prietenii lor şi maşinile pe care le conduc.

În “Competiţia preţurilor mici la Falcon de Black Friday” intră branduri celebre în lumea pasionaţilor de electronice, precum Viper, Cobra, Navon, Beltronics, Whistler, Bury, dar şi Kicker, Sony sau JVC. Competiţia determină anumite preţuri să coboare până la 90% din valoare. Doritorii vor putea cumpără la preţuri preferenţiale sisteme de securitate, staţii CB sau walkie-talkie, sisteme de navigaţie, detectoare radar, car-kit-uri handsfree, sisteme audio şi multimedia pentru autoturisme, dar şi căşti audio.

“Vrem să oferim clienţilor noştri mai mult timp să se hotărească asupra a ce vor să cumpere de la Falcon la preţ redus, aşa că am iniţiat programul de reduceri <<Competiţia preţurilor mici la Falcon de Black Friday>>. Preţurile care <<se luptă>> pentru a deveni mai prietenoase cu clienţii ajung până la o reducere de 90%. Stocurile produselor reduse sunt limitate, dar substanţiale”, a declarat Marian Stancu, director de vânzări Falcon Electronics.

Falcon Electronics este liderul pieţei româneşti în domeniul echipamentelor electronice pentru autovehicule. Cu peste 16 ani de experienţă în importul şi distribuţia de electronice auto, Falcon comercializează produse performante, aparţinând unor branduri de renume mondial. Compania este importator oficial în România pentru sistemele de securitate Viper, staţiile walkie-talkie şi CB radio de la Cobra, detectoarele Escort, Beltronics, Whistler şi Cobra, dispozitivele de navigaţie Navon, car kit-urile Bury şi sistemele de sonorizare Kicker. De asemenea, în portofoliul Falcon Electronics se găsesc echipamente multimedia şi audio de la Sony şi JVC.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.