Conan PR a primit distincția Small Consultancy of the Year, acordată de juriu pentru realizări excepţionale individuale şi de echipă, în cadrul celei de-a...
conanConan PR a primit distincția Small Consultancy of the Year, acordată de juriu pentru realizări excepţionale individuale şi de echipă, în cadrul celei de-a XI-a ediții a Galei Romanian PR Award.

Premiul Small Consultancy of the Year recunoaşte performanţele deosebite din ultimii doi-trei ani ale agenţiilor cu până la 5 angajaţi full-time. Cea de-a XI-a ediţie a competiţiei Romanian PR Award s-a bucurat de susţinerea unui juriu internaţional de top, format din 58 de membri, care a reunit competenţe în comunicare din SUA, Marea Britanie, Germania, Italia, Belgia, Olanda, Suedia, Franţa şi România.

A fost prima noastră participare într-o competiție de PR și nu știam exact la ce să ne așteptăm. Bucuria a fost cu atât mai mare când am aflat că am câștigat, pentru că acest premiu ne asigură că suntem pe drumul cel bun. Sperăm ca la anul să ne regăsim iar pe lista câștigătorilor. Până atunci, rămânem aceeași echipă de profesioniști în comunicare, tineri, entuziaști și dedicați 8 zile din 7 business-ului partenerilor noștri”

Elena Bululete, Partner Conan PR

Agenția de relații publice Conan PR fost înființată în 2010, iar în 2012 a avut o cifră de afaceri de aproximativ 100.000 de EUR. În ultimii trei ani, agenția a dezvoltat proiecte de comunicare pentru clienți precum Heidi, Dr. Oetker, CODECS, Riemerschmid, Total Post, HoneyWood, Storience, Hello Communication sau artcademy.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.