Seamless lansează soluţia de plată cu telefonul mobil SEQR în Belgia în colaborare cu bpost bank. Soluţia va fi disponibilă în toate restaurantele McDonald’s la...

seqrSeamless lansează soluţia de plată cu telefonul mobil SEQR în Belgia în colaborare cu bpost bank. Soluţia va fi disponibilă în toate restaurantele McDonald’s la nivel naţional.

Compania suedeză Seamless continuă extinderea rapidă a aplicaţiei SEQR şi anunţă demararea colaborării cu bpost bank din Belgia. McDonald’s este prima companie care va face disponibilă aplicaţia în toate restaurantele sale din Belgia la momentul lansării acesteia, în primăvara lui 2014. SEQR permite tututor posesorilor de smartphone să facă plăţi în magazine, restaurante şi în mediul online, precum şi să achite facturi, să transfere bani fără comisioane, să păstreze chitanţele în format digital şi să primească oferte şi promoţii direct, totul doar prin intermediul unei singure aplicaţii mobile.

Colaborarea cu bpost bank ne aduce un alt partener financiar internaţional major, în momentul în care întrăm pe cea de-a şaptea piaţă. Datorită metodei noastre facile de plată şi scăderii semnificative a taxelor de tranzacţionare, suntem încântaţi că McDonald’s a realizat beneficiile comerciale şi a ales să fie partenerul nostru. Aşteptăm cu interes implementarea la scară largă a serviciului, astfel încât SEQR sa fie disponibilă tuturor belgienilor”

Peter Fredell, CEO Seamless, compania care deţine soluţia SEQR

bpost bank, primul partener al Seamless în Belgia, va oferi clienţilor posibilitatea de a conecta aplicaţia SEQR cu contul bancar. Acest lucru le va permite să facă rapid plăţi în magazine şi online, sigur şi fără comisioane. Prin intermediul SEQR, clienţii trebuie doar să scaneze codul QR/NFC afişat la casa de marcat şi să aprobe tranzacţia prin introducerea unui cod PIN. SEQR este o metodă de plată independentă de structurile de plată existente, care permite comercianţilor să îşi reducă semnificativ comisioanele de tranzacţie comparativ cu cele percepute de către companiile de carduri. Astfel, toate entităţile implicate vor avea de câştigat.

SEQR este o soluţie de plătă unică pe piaţa din Belgia. Gratuită şi simplu de folosit, SEQR este în concordanţă cu valorile bpost bank de a oferi produse şi servicii uşor de utilizat, sigure şi accesibile tuturor”

Frederic Jonnart, Director Marketing & Sales bpost bank

Belgia este cea de a şaptea piaţă pe care SEQR a intrat, după Suedia, Norvegia, Finlanda, Kuweit, Malaezia şi România. România este a doua piaţă în care SEQR este activă şi clienţii pot face deja plăţi folosind SEQR. La fel ca în Suedia, McDonald’S va fi una dintre primele companii care va oferi această metodă plată, sigură şi flexibilă, clienţilor săi din Belgia.

La McDonald’s, întotdeauna ne uităm la tehnologii noi care să crească experienţa McDonald’s, oferind clienţilor noştri servicii adiţionale. McDonald’s înseamnă evoluţie în acelaşi ritm cu clienţii. Prin SEQR, oferim o metodă de plată facilă, rapidă şi sigură, pentru a creşte calitatea serviciilor noastre. Implementarea soluţiei este preconizată pentru primăvara lui 2014 în toate restaurantele McDonald’s din Belgia”

Kristel Muls, purtător de cuvânt la McDonald’s Belgia

SEQR a fost lansată recent în România împreună cu Garanti Bank. SEQR a semnat contracte cu comercianţi pentru  412 locatii care se află în diverse faze de implementare. În prezent se poate plăti cu SEQR în Bucureşti, la Subway Upground, în rețelele de magazine Bata, For Family, Inmedio,  1 Minute, Relay şi Le Café Inmedio, la Collective, Folli Follie şi Nike din Băneasa Shopping City, precum şi in locațiile HoReCa Bierhaus 67, Ave Hotel, Ceainăria Tabiet şi Cafeneaua Antipa. Soluţia este in curs de implementare la nivel național  în reţelele magazinelor Nike, Collective, Folli Follie, Converse, .kix, Calvin Klein Jeans, Star Place,  Arsis şi Inmedio, 1 Minute, Relay şi Le Café Inmedio. SEQR va fi  disponibilă şi în alte locaţii şi orase, în parteneriat cu comercianţi din diverse domenii.

În data de 5 noiembrie, Seamless, unul dintre cei mai mari furnizori de soluţii de plată, a anunţat că a atras capital în valoare de circa 36 de milioane de euro pentru a finanţa oportunităţile de expansiune.       

Vezi și: 

Cea mai utilizată soluţie mobile wallet din Europa, de azi şi în România

Seamless, dezvoltatorul aplicatiei “mobile wallet” SEQR, continua procesul de extindere rapida

SEQR, activă în 47 de magazine Inmedio, 1 Minute, Relay și Le Café Inmedio

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.