NISSA da startul Black Friday atat  in magazine cat si online (shop.nissa.ro) cu discount de 40% la sute de produse din colectia Toamna Iarna...
black friday nissaNISSA da startul Black Friday atat  in magazine cat si online (shop.nissa.ro) cu discount de 40% la sute de produse din colectia Toamna Iarna 2013/2014.

Reprezentantii companiei sustin ca, pentru a face experiența de  shopping cât mai placuta, anul acesta, de Black Friday, au investit in platforma de preluare a  comenzile online. Acestea vor fi operate cu rapiditate, iar perioada de livrare ajunge pana la 10 zile lucratoare. Compania va accepta, ca de obicei, plata ramburs, online, cu cardul bancar sau cu carduri de rate fără dobândă.

Recomandările NISSA pentru shopping de Black Friday:

1. Vizitati in data de 22.11.2013 reteaua noastra de  magazine pentru cele mai bune achizitii in sezon ! Atentie STOCURILE SUNT LIMITATE! Programul magazinelor este afisat pe www.nissa.ro .

2. Comandați online incepand cu ora 00:00 in data de 22.11.2013, comenzile vor fi preluate online si livrate in termen de maxim 10 zile.

3. Asigurați-vă că aveți un cont pe magazinul nostru online. Clienții care nu au încă un cont pe shop.nissa.ro sunt încurajați să își facă unul înainte de Black Friday și să se asigure că au completat integral adresa de livrare și datele personale.

4. Rămâneți logați în cont. Astfel, după ce se va da startul promoțiilor de Black Friday, din două click-uri comanda va putea fi plasată, economisind timp prețios în goana după reduceri.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.