NETOPIA mobilPay,  una dintre cele mai importante companii din România pe segmentul microplăților, lansează în parteneriat cu GarantiBank, unul dintre cei mai mari jucători...
mobil payNETOPIA mobilPay,  una dintre cele mai importante companii din România pe segmentul microplăților, lansează în parteneriat cu GarantiBank, unul dintre cei mai mari jucători de pe piața bancară locală, o campanie cu 0% comisioane pentru Black Friday și perioada sărbătorilor de iarnă.

Astfel, comercianții online care vor implementa sistemul de procesare plăți NETOPIA pe platformele lor și care își vor deschide un cont curent la GarantiBank în perioada 20 noiembrie – 31 decembrie 2013, vor beneficia de 0 costuri de procesare pentru plățile integrale, indiferent de volumele procesate. În plus, nu există costuri de înregistrare sau costuri fixe lunare.

NETOPIA mobilPay și GarantiBank doresc să încurajeze astfel piața de comerț online și să promoveze plățile cu cardul în mediul online în rândul comercianților. În urma acestei campanii, cele două companii estimează că peste 150 de comercianţi online se vor înscrie pe platforma de plăţi mobilPay.

“NETOPIA a devenit sinonim cu inovația în ceea ce privește plățile online, încurajând comercianții să implementeze acest sistem. În timpul celei mai aglomerate perioade de vânzări a anului, comercianții vor beneficia de comisioane 0%, indiferent de volumele procesate, ceea ce înseamnă o reducere a costurilor față de plățile în numerar. Astfel de campanii determină sute de comercianți să adopte plățile cu cardul și le permit să testeze cât de simplu de folosit și sigur este acest sistem, oferindu-le o serie de beneficii și avantaje”, a declarat Antonio Eram, CEO NETOPIA.

“Am ales să desfășurăm această campanie în perioada 20 noiembrie – 31 decembrie deoarece ne apropiem de Black Friday și de sărbătorile de iarnă, perioadă care reprezintă sezonul de vârf pentru cumpărături. Știm că toți comercianții fac eforturi considerabile să vină cu oferte competitive și dorim să îi ajutăm să își maximizeze marja de profit, reducându-și costurile”, a declarat Anca Motcă, Director General Adjunct GarantiBank.

NETOPIA mobilPay și GarantiBank sunt parteneri din 2010. În această perioadă, cele două companii au procesat aproximativ 5 milioane de tranzacții online cu cardul.

GarantiBank România face parte din Grupul financiar-bancar Garanti România, care reunește și Garanti Leasing (marca sub care funcţionează compania Motoractive IFN SA), Garanti Credite de Consum (marca sub care funcţionează Ralfi IFN SA) şi Garanti Credite Ipotecare (marca sub care funcţionează Domenia Credit IFN SA). GarantiBank este o bancă universal deținută de către Turkiye Garanti Bankasi A.S. (TGB), cea mai profitabilă și a doua cea mai mare bancă privată din Turcia după active.

În iunie 2010, NETOPIA mobilPay a devenit primul produs românesc premiat în cadrul unei competiţii din Silicon Valley. Aplicaţia românească s-a situat în top 3 cele mai votate tehnologii în cadrul primei expoziţii dedicate start-up-urilor prezente în centrul mondial al giganţilor din domeniul IT. De asemenea, aceasta a stat la baza lansării, în martie 2013, a mobilPay MasterCard Mobile, prima aplicaţie de plăţi cu telefonul mobil din România cu ajutorul căreia clienţii posesori de carduri MasterCard pot plăti cu telefonul pentru produse şi servicii oferite de comercianţii parteneri.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.