Lemet, unul dintre cei mai mari producători de mobilă la nivel naţional, ajunge la Buzău unde deschide un magazin LEM’S. Cu acest prilej compania...

Magazin lems2Lemet, unul dintre cei mai mari producători de mobilă la nivel naţional, ajunge la Buzău unde deschide un magazin LEM’S. Cu acest prilej compania încheie seria investițiilor în extinderea rețelei de magazine LEM’S din acest an. Acesta este magazinul cu numărul 12 inaugurat anul acesta și totodată cel mai mare magazin de profil din Buzău.

Investiţia făcută pentru deschiderea magazinului LEM’S din Buzău este de aproximativ 1.700.000 lei. Magazinele de mobilă ale Lemet operează sub brandul LEM’S şi sunt amenajate la acelaşi standard de calitate în toate judeţele ţării. Magazinul din Buzău se întinde pe o suprafață de 1100 mp și se află situat în Galeria Kaufland, Str Frasinet Nr 13 (între Proges și Flanco).

Cu cel mai nou spaţiu comercial din Buzău, reţeaua LEM’S ajunge la o suprafaţă totală de retail, la nivelul întregii ţări, de peste 65.000 de mp.

Odată cu investiția făcută la Buzău încheiem seria investițiilor bugetate pentru 2013. Am ales  Buzăul pentru că este un oraș cu peste 130.000 de locuitori în care eram prezenți cu un singur magazin. Cererea de mobilier este cu greu acoperită cu o singură unitate și mai ales că odată cu lansarea de noi produse spațiu devenise neîncăpător. Obiectivul nostru din ultimii ani a fost extinderea rețelei de magazine LEM’S urmărind dezvoltarea de spații tot mai generoase, în centre comerciale noi. Cu acest ultim magazin aproape că nu mai avem unde să ne ducem în țară. Am reușit să avem o bună acoperire națională, să fim cât mai aproape de clientul final”

Adrian Rizea, director comercial al LEM’S

Compania Lemet a dezvoltat brandul de magazine LEM’S pentru desfacerea produselor sale. În prezent reţeaua LEM’S are cea mai mare acoperire la nivel naţional, peste 65.000 mp de retail amenajați în toate judeţele ţării la acelaşi standard. Atât în fabrica Lemet cât şi în reţeaua LEM’S activează peste 1.350 de angajaţi.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.