Lanţul de magazine cu vânzare de articole sportive, INTERSPORT, continuă să îşi dezvolte reţeaua, deschizând prima locaţie din Galaţi şi a 25-a la nivel...
intersport_galatiLanţul de magazine cu vânzare de articole sportive, INTERSPORT, continuă să îşi dezvolte reţeaua, deschizând prima locaţie din Galaţi şi a 25-a la nivel naţional. Magazinul va face parte din Centrul Comercial Galaţi Shopping City ce îşi va deschide porţile publicului larg pe data de 21 noiembrie 2013, la ora 10:00. Magazinul Intersport va fi inaugurat odată cu deschiderea mall-ului.

Noul magazin vine să întregească prezenţa INTERSPORT la nivel naţional, reţeaua cu vânzare de articole şi echipamente sportive ajungând în prezent la 25 de magazine în total, acesta fiind primul din Galaţi.  Cel mai nou magazin INTERSPORT este va avea o suprafaţă de vânzare de aproximativ 600 mp.

Prin această nouă inaugurare ne continuăm misiunea strategică de a aduce sportul mai aproape de oameni, oriunde s-ar afla şi de a le pune astfel la dispoziţie un mix optim de produse şi echipamente sportive, extrem de variate, atât la nivel de activităţi şi game de produse, cât şi din punct de vedere al preţurilor, ce trebuie să fie accesibile oricărei persoane pasionate de sport. Îi aşteptăm pe gălăţeni să ne descopere ultimele colecţii de produse de sezon care sa le satisfacă nevoia naturală de a adera sau de a întreţine un stil de viaţă sănătos prin mişcare”

Antoniu Niţuleasa – Director operaţional Intersport România

Cu peste 5300 de magazine în 42 de ţări, INTERSPORT deţine poziţia de lider pe piaţa de retail de articole şi echipamente sportive. În magazinele Intersport se găsesc mereu articole din cele mai noi colecţii ale brandurilor consacrate, precum: Nike, Adidas, Puma, Converse, Reebok, Asics, Wilson, Atomic, Rossignol, Columbia, Arena, etc., dar si branduri proprii care mizează pe acelaşi standard ridicat al calităţii: McKinley, Firefly, Etirel, Tecno Pro, Energetics, branduri comercializate exclusiv în reţeaua de magazine Intersport.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.