Pe 22 noiembrie utilizatorii vor putea cumpăra tablete, smartphone-uri, media playere sau accesorii pentru dispozitivele mobile la preţuri cu discount de până la 80%....
E-Boda Revo R80 - 1Pe 22 noiembrie utilizatorii vor putea cumpăra tablete, smartphone-uri, media playere sau accesorii pentru dispozitivele mobile la preţuri cu discount de până la 80%.

E-Boda anunţă reduceri de preţ de până la 80% de Black Friday. Categoriile de produsele care vor beneficia de discount sunt tabletele, smartphone-urile, media playerele şi accesoriile pentru dispozitive mobile. Reducerile sunt valabile pe 22 noiembrie la produsele comandate de pe site-ul www.e-boda.ro.

„Black Friday a devenit deja o tradiţie şi în rândul consumatorilor români şi, de aceea, am gândit pachete promoţionale cu discounturi de preţ generoase, astfel încât fiecare dintre clienţii noştri să aibă posibilitatea să-şi achiziţioneze un smartphone sau o tabletă,” declară Alexandru Drăgoiu, CEO E-Boda. „Printre produsele ce beneficiază de reducerile de Black Friday se numără şi vârfurile noastre de gamă, respectiv smartphone-ul Eruption V200 şi tableta Revo R85,” adaugă Alexandru Drăgoiu.

Cu ocazia Black Friday, consumatorii vor avea posibilitatea să-şi achiziţioneze cele mai performante dispozitive mobile din portofoliul E-Boda cu o reducere de aproape 30%. Pachetul Quad conţine un smartphone Eruption V200, împreună cu folie de protecţie şi încărcător auto şi  tableta Revo R85 cu suport auto şi husă. Eruption V200 este un smartphone dual-SIM cu ecran IPS de 4.5”, procesor Quad Core de 1.2 GHZ şi 1 GB RAM memorie şi rulează sistemul de operare Android 4.1.2. Revo R85 este cea mai performantă tabletă din portofoliul E-Boda şi vine cu un ecran IPS de 7.85”, procesor Quad Core de 1.6 GHz, 1 GB RAM memorie, procesor grafic Quad Core, 16 GB spaţiu de stocare şi rulează sistemul de operare Android 4.2. Ambele dispozitive au preinstalată aplicaţia Seenow şi oferă acces gratuit în prima lună la secţiunile pe bază de abonament.

E-Boda oferă o gamă largă de tablete din categoriile de 7”, 7.85”, 8” şi 9.7” la preţuri ce beneficiază de discounturi între 24% şi 33%. Modelele Essential A380 şi Essential A310 sunt ideale pentru copii sau utilizatorii începători, iar modelul Supreme X200 cu display de 9.7”, procesor Dual Core şi procesor grafic Quad Core asigură toate nevoile de comunicare şi divertisment. E-Boda oferă şi pachete speciale ce conţin tablete şi accesorii la preţuri reduse cu până la 24-28%: Supreme X80 cu husă de protecţie, Impresspeed E250 cu husă cu tastatură şi Revo R85 cu suport auto şi husă de protecţie.

Gama de accesoriile pentru dispozitive mobile va beneficia de discounturi de până la 80%. Cumpărătorii vor putea achiziţiona pachetul cu cinci folii pentru protecţia tabletelor de 7” şi 9.7” la preţuri reduse cu 80%, husele plic pentru tablete de 7” şi 9.7” cu o reducere de 77-80% şi husele din silicon pentru tablete de 7” cu o reducere de 67%.

Discounturile de Black Friday vor fi disponibile în ziua de 22 noiembrie la produsele din secţiunea dedicată pe site-ul E-Boda: www.e-boda.ro/black-friday-2013.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.