De Black Friday, MarketOnline.ro oferă clienților săi garanția celui mai mic preț. Astfel, magazinul garantează că în data de 22 noiembrie va avea cele...
MarketOnline_blackfridayDe Black Friday, MarketOnline.ro oferă clienților săi garanția celui mai mic preț. Astfel, magazinul garantează că în data de 22 noiembrie va avea cele mai mici prețuri la produsele care fac parte din oferta sa de Black Friday și va oferi clienților săi de 2 ori diferența dacă aceștia vor găsi la un alt magazin un preț mai mic pentru produsul comandat.

Black Friday 2013 anunță multe surprize pentru toți utilizatorii dornici să achiziționeze produse la prețuri cât mai mici. În anii precedenți, toate site-urile magazinelor online au avut probleme în a susține traficul neașteptat de mare, Black Friday devenind un fenomen extrem de popular și în țara noastră.

Plecând de la această premisă și de la faptul că toți clienții vor căuta cele mai mari reduceri, MarketOnline.ro va oferi, pentru “cea mai neagră zi din an”, garanția celui mai mic preț și va plăti de 2 ori diferența dacă clientul va găsi același produs la un preț mai mic la un alt magazine online.

Dorim ca ziua de 22 noiembrie să fie una importantă pentru clienții noștri.  De aceea, ne-am gândit să le garantăm cel mai mic preț din piață pentru produsele participante la Campania Black Friday. Deoarece ne-am gandit că cifrele de trafic, numărul de comenzi și alte date tehnice nu sunt importante pentru un client, am hotărât să-i oferim acestuia ceeea ce cauta cu adevărat: garantarea celui mai bun preț! Clientul poate veni direct pe www.marketonline.ro și achiziționa produsul dorit din oferta noastră fără a mai trebui să caute în toate ofertele magazinelor cel mai mic preț. În cazul în care clientul găsește un preț mai mic pentru același reper în oferta de Black Friday a unuia dintre magazinele concurente participante la această campanie, noi îi vom plăti de 2 ori diferența”

Andrei Crăcea, general manager al MarketOnline.ro

Campania va începe de la primele ore ale dimineții, atunci când pe site-ul MarketOnline.ro vor fi afișate reducerile de până la 75%; clienții vor putea cumpăra tablete la un preț de 199 lei, televizoare de 80 cm la 829 lei, aspiratoare la 99 lei și multe alte surprize.

Având peste 7 ani de experiență în comerțul electronic, Market Online continuă de la an la an să-și consolideze poziția pe piața online din România, situându-se în topul magazinelor care comercializează produse IT&C, electrocasnice dar și o serie de alte categorii, oferind servicii de top:

  • Transportul gratuit pentru peste 20.000 produse;
  • Posibilitatea deschiderii coletului înainte de a plăti produsele;
  • Dreptul de retur al produselor;
  • Discount-uri de șapte stele pentru clienții fideli;
  • Posibilitatea de a aplica pentru rate online cu răspuns în 2 ore.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.