Al treilea trimestru a fost, până acum, cel mai bun trimestru al lui 2013 pentru piața bunurilor de folosință îndelungată atât în ceea ce...
gfkAl treilea trimestru a fost, până acum, cel mai bun trimestru al lui 2013 pentru piața bunurilor de folosință îndelungată atât în ceea ce privește valoarea totală înregistrată, de 410 milioane de euro cât și rata de creștere, de aproape 6% față de același trimestru al lui 2012.

Excluzând piața de imprimante și multifuncționale și piața de electronice – sectoare ce au înregistrat stagnări și piața foto – care a continuat pe un trend negativ, toate sectoarele monitorizate de GfK TEMAX au marcat rate de creșteri pozitive în T3 2013 în ceea ce privește valoarea.

Cu o rată de creștere de aproape 12% și o valoare totală de 115 milioane de euro, sectorul Telecom a rămas cel mai mare sector de pe piața bunurilor de folosință îndelungată. Cea mai mare creștere din acest trimestru a fost înregistrată pe piața de electrocasnice mici, cu mai mult de 12% peste același trimestru al anului precedent, în valoare.

Sectorul electrocasnicelor mari confirmă evoluția bună din trimestrul precedent cu un al doilea trimestru de creștere, aproximativ 8% peste T3 2012.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.