Toamna este o a doua primăvară, în care fiecare frunză este o floare, spunea Albert Camus. Motivele florale reprezintă, de altfel, elementul de marcă al...
Compleu Migato, pret 350 leiToamna este o a doua primăvară, în care fiecare frunză este o floare, spunea Albert Camus. Motivele florale reprezintă, de altfel, elementul de marcă al celor mai noi creații Mathilde. Prin intermediul lor, atât rochiile, cât și pardesiele sau pantalonii aduc în centrul atenției delicatețea și naturalețea femeii moderne.

Rochiile și pardesiele Mathilde pentru sezonul rece sunt inspirate din nuanțele naturii în sezonul rece – gri, maro, ruginiu, albastru.

Nota de rafinament și feminitate adaptate anotimpului rece este subliniată și de varietatea de culori în trend – negrul, maro, ruginiu, albastru, verde – și texturi folosite în crearea obiectelor vestimentare, care oferă posibilitatea de a avea oricând la îndemână o ținută unică, casual sau elegantă, care să te personalizeze.

Una dintre tendințele toamnei este și multifuncționalitatea. Creația Păianjen, de exemplu, poate fi purtată ca rochie, împreună cu un brâu sau ca o vestă elegantă în completarea unei ținute de zi sau de seară.

 În această toamnă, materiale precum lâna, catifeaua, mătasea, jerseul contribuie la senzația de elegant, dar confortabil.

Creațiile sunt disponibile în magazinele din București (Nicolae Bălcescu, nr. 22), Baia Mare, Braşov, Cluj-Napoca, Constanţa, Iaşi şi Timişoara, precum și în reţeaua partenerilor din Bârlad, Brăila, Călăraşi, Câmpulung Moldovenesc, Galaţi, Ploieşti, Oneşti, Piatra Neamt, Rădăuţi, Târgu Jiu, Tecuci, Tulcea, Zalău. Totodată, creatiile Mathilde sunt comercializate şi online, pe www.mathilde.ro.

Mathilde este marcă înregistrată a companiei cu capital 100% românesc, Inex Style, producător de haine şi accesorii. Compania a fost fondată în anul 2004, iar ăn prezent numără 70 de angajaţi şi magazine proprii în 7 oraşe din România: Baia Mare, Braşov, Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa (Vama Veche), Iaşi şi Timişoara. Produsele Mathilde sunt disponibile în reţeaua distribuitorilor şi în alte 12 oraşe.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.