Whirlpool România a făcut parte din scenografia inedită a târgului de bijuterie contemporană Autor. Două dintre gamele de top ale companiei americane de electrocasnice...
Whirlpool, plite si hote, la Autor 2013Whirlpool România a făcut parte din scenografia inedită a târgului de bijuterie contemporană Autor. Două dintre gamele de top ale companiei americane de electrocasnice mari au putut fi admirate pe 16 și pe 17 noiembrie într-un context neașteptat, la Sala Dalles. Plitele iXelium și hotele Art Gallery au completat portofoliul de piese de design al celui mai apreciat eveniment de bijuterie contemporană din România.

Cea de-a zecea ediție a târgului Autor s-a desfășurat la Sala Dalles. Organizatorii au aniversat, alături de vizitatori, cinci ani de promovare a designului de bijuterie prin premiere și inovații. A fost pentru prima dată în istoria evenimentului când au participat atât designeri români, cât și creatori din afara țării. Scenografia de care s-au bucurat vizitatorii târgului a fost una cu totul specială. Arhitectul Attila Kim a realizat o poveste din blocuri de zidărie din beton celular autoclavizat în jurul standurilor creatorilor, în care a încorporat electrocasnicele Whirlpool.

Maria Lucia Hohan, ambasadoare reputată a modei autohtone în toate colțurile lumii, a fost invitata specială a târgului Autor și a primit misiunea de a alege piesele cele mai spectaculoase ale ediției. Designul produselor Whirlpool a determinat-o să le includă pe lista must have-urilor din casa oricărei iubitoare de design, acordându-le distincția „Recomandat de Maria Lucia Hohan”.

 „Whirlpool are deja o tradiție în susținerea designului autohton și înglobarea electrocasnicelor în decoruri artistice pentru diverse evenimente,” declară Mioara Bolozan, Marketing Manager Whirlpool România. „Electrocasnicele din gama washing au făcut parte din scenografia pentru lansarea brandului internațional de fashion Murmur, dar și din decorul expoziției de design vestimentar și accesorii «The Rest is Tomorrow», vernisată în prima galerie de artă contemporană aplicată din România, la Galateca” a adaugat Mioara Bolozan.

Hotele Art Gallery și plitele iXelium Supreme nu mai au nevoie de nicio introducere atunci când vine vorba despre calitate, design și inovație. Lansate anul trecut în cadrul EuroCucina, cel mai mare târg de profil din Europa, hotele decorative au fost prezentate de asemenea în cadrul CES 2013, cel mai mare eveniment de electronice şi tehnologie din lume.

iXelium Supreme a câștigat premiul IF Gold Design, fiind pentru prima dată când un  producător de electrocasnice primește această distincţie. Această gamă de plite, care asigură economii de 20% în consumul de energie, este prima și singura gamă de plite din piață dotate cu arzătoare și grătare realizate complet din iXelium. Un material creat cu ajutorul nanotehnologiei și care rezistă la îngălbenire, zgâriere, amprentare sau deteriorare la temperaturi înalte și acțiunea produselor de curățat.

„Vrem să fim cât mai aproape de consumatorul fidel produselor noastre. Chiar luna trecută am incheiat un alt proiect frumos, «Săptămâna Gustului», unde bucătari faimoși au făcut demostrații pe cuptoarele Whirlpool în școli și campusuri și le-au demostrat tinerelor generații că a mânca bine, sănătos şi cu buget limitat este realizabil,” mai menționează Mioara Bolozan.

Hotele Art Gallery Harlequin și Imagination (alături de alte patru modele de sticla gravată decorativ – Cocktail, Shadow, Monochrome și Vintage), precum și plitele iXelium Supreme sunt disponibile în România în rețeua de parteneri Whirlpool.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.