Piața electrocasnicelor mici a fost sectorul cu cea mai bună performanță în ceea ce privește rata de creștere în T3 2013, cu peste 12%...
Noul Philips Multicooker_lifestyle picture 3Piața electrocasnicelor mici a fost sectorul cu cea mai bună performanță în ceea ce privește rata de creștere în T3 2013, cu peste 12% mai mult decât valoarea înregistrată în T3 2012, arată  rezultatele GfK TEMAX România.

Atât categoria aparatelor de bucătărie dar și cea a produselor de îngrijire personală au arătat rate de creșteri de două cifre, performanțe bune înregistrând aparatele pentru prepararea mâncării și storcătoarele, pe de o parte, și aparatele de îndepărtat părul de cealaltă parte.

Categoria cu cea mai bună performanță din cadrul electrocasnicelor mici a rămas cea a aparatelor de preparat băuturi, dominată de filtrele de cafea și de expresoare, piață care, impulsionată de preferința consumatorilor pentru expresoare cu capsule și pentru cele fullautomate, a ajuns la o rată de creștere de 39% în T3 2013 față de T3 2012, în valoare.

Responsabilă pentru aproximativ un sfert din valoarea înregistrată în sectorul electrocasnicelor mici, piața aspiratoarelor a crescut mai puțin decât alte categorii, iar valoarea totală de pe piața electrocasnicelor mici a ajuns la 27 de milioane de euro.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.