Pentru Black Friday 2013 Azerty.ro a pregătit discounturi de până la 50% pentru produsele business dedicate companiilor. Astfel, Azerty.ro este primul magazin online care...
black_fridayPentru Black Friday 2013 Azerty.ro a pregătit discounturi de până la 50% pentru produsele business dedicate companiilor. Astfel, Azerty.ro este primul magazin online care va avea un Black Friday pentru companii!

Pentru acest an, Azerty.ro a pregătit o campanie specială de reduceri, un Black Friday dedicat companiilor. Astfel, în data de 22 noiembrie, pe site-ul magazinului Azerty.ro vor putea fi găsite produse necesare desfăşurării activităţii companiilor, care vor beneficia de discounturi de până la 50%. Oferta va cuprinde produse din categoriile de video proiectoare, sisteme PC,  servere, sisteme de supraveghere, reţelistică dar, va fi completată şi de produse de larg consum.

Dacă în 2012 am văzut o luptă aprinsă între clienţi pentru achiziţionarea de produse consumer din categoriile electrocasnice, componente PC, laptopuri, aparate foto sau alte echipamente electronice de ultimă generaţie, anul acesta dorim să permitem şi companiilor să participe la acest eveniment, oferindu-le produse interesante de business şi acces la discounturile de Black Friday.

Plecând de la ideea că în ultimile luni companiile s-au confruntat cu un context economic dificil din cauza măririi taxelor şi impozitelor, ne-am gândit să abordăm în acest an un  Black Friday menit să vină în sprijinul acestora. Astfel, am lansat conceptul Black Friday pentru companii prin care acestea vor putea achiziţiona produse business la preţuri cu discounturi de până la 50%.  În plus, din dorinţa de a oferi clienţilor noştri o soluţie completă de business, de Black Friday fiecare client persoană juridică va primi cadou Cardul VIP, care conţine o serie de servicii premium:

  • 2 % discount la cumpărăturile efectuate pe Azerty.ro;
  • Acces gratuit la RVX Manager, o soluţie ERP deschisă şi flexibilă, adaptabilă domeniului tău de activitate. O facilitate excelentă pentru micii între prinzători şi I.M.M-uri;
  • Transport gratuit indiferent de valoarea comenzii sau localitate;
  • Serviciu pick-up & return pentru orice problemă de service;
  • Linie specială dedicată problemelor tehnice.

Cu siguranţă în acest an Azerty.ro va înregistra o creştere semnificativă a valorii medii a comenzii faţă de anul trecut, când, produsele comercializate de Black Friday au fost doar cele consumer. De aceea, ne aşteptăm la vânzări de peste 8 milioane de RON  în acestă campanie.”

Ana Mihăilescu, Marketing Manager la Azerty.ro

Azerty.ro se numără printre membri fondatori ai Asociaţiei Magazinelor Online din România, participând la evoluţia peisajului comerţului pe internet în ţara noastră. Magazinul online Azerty.ro a oferit vizitatorilor încă de la început review-uri complete, o interfaţă prietenoasă pentru cumpărături online în condiţii excelente. Flexibilitatea în relaţia cu clienţii este diferenţa pe care Azerty o oferă clienţilor săi,   astfel încat să nu existe o problemă pe care să nu o poată soluţiona.

Azerty.ro mai poate fi vizitat şi la showroom-ul din strada Alexandru Borneanu nr. 2 din zona Grozăveşti din Bucureşti (lângă Carrefour Orhideea), pentru testarea şi achiziţionarea ultimelor noutăţi din stoc.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.