Dezvoltatorul imobiliar lider de piață Adama, deținut integral de IMMOFINANZ Group, anunță începerea lucrărilor de construcție pentru ultima fază de dezvoltare a ansamblului rezidențial...
Copou Bellevue (3)Dezvoltatorul imobiliar lider de piață Adama, deținut integral de IMMOFINANZ Group, anunță începerea lucrărilor de construcție pentru ultima fază de dezvoltare a ansamblului rezidențial Copou Bellevue din Iași. Investiția totală pentru această fază se ridică la 1.7 milioane euro, lucrările fiind demarate în luna noiembrie 2013 și programate a se finaliza în iunie 2014.

Ultima fază de dezvoltare prevede o clădire care completează astfel proiectul existent, Copou Bellevue urmând să totalizeze după realizarea acestei etape 169 de unități premium proiectate de Adama pentru piața rezidențială din Iași.

Cea de-a treia fază de dezvoltare și ultima din Copou Bellevue este compusă dintr-o clădire de 5 niveluri și 49 de unități, situată în zona exclusivistă a dealului Copou, la doar câteva minute distanță de centrul universitar al Iașiului. Amplasată în imediata apropiere a blocurilor construite anterior în cadrul ansamblului, noua construcție va cuprinde studiouri și apartamente de două camere, inteligent compartimentate și cu suprafețe utile cuprinse între 36 și 50 mp, adaptate astfel căutărilor pieței. În plus, locatarii apartamentelor de la parterul blocului vor beneficia și de grădini proprii spațioase, în timp ce la etajele 4 și 5 ale clădirii, vor fi disponibile penthouse-uri exclusiviste.

„Suntem extrem de încrezători în piața imobiliară din Iași și de aceea Adama continuă investițiile pe care le-a început aici. Iașiul este un oraș în continuă dezvoltare și schimbare, iar recentele investiții publice și private în diverse proiecte sunt dovada vie a acestui fapt. Copou Bellevue este un proiect de succes, special proiectat și adaptat pentru a se mula dorințelor pieței, construit de o echipă de profesioniști, în concordanță cu standardele internaționale de calitate”, declară Andreas Holler, CEO Adama Group.

Ultima fază de dezvoltare din Copou Bellevue este concepută sub semnul eleganței și al calității de înaltă clasă. De la interiorul apartamentelor la coridoarele îmbrăcate în marmură, design-ul aparte este redat de finisaje rafinate și amenajări de primă clasă, alături de un pachet complet de facilități moderne.

Locatarii Copou Bellevue vor avea la dispoziție spații de parcare și de depozitare proprii, precum și un Health Club profesional, cu sală de fitness și saună, amplasate la parterul noii clădiri. În plus, complexul este prevăzut cu un loc de joacă spațios pentru copii și cu pază 24 de ore din 24 pentru siguranța deplină a celor care locuiesc aici.

Etapele anterioare de dezvoltare din Copou Bellevue sunt compuse din 120 de apartamente de una, două, trei și patru camere, precum și din penthouse-uri și mini penthouse-uri, amplasate în trei clădiri separate. Raportat la ritmul de vânzare al unităților anterioare, Copou Bellevue s-a dovedit a fi un proiect rezidențial de succes, perfect adaptat cerințelor pieței ieșene. La momentul actual, peste 95% din apartamentele finalizate sunt vândute, pe lângă locația excelentă și peisajul deosebit, clienții apreciind în aceeași măsură și calitatea construcției și finisajele premium.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.