Utilizatorii serviciilor de date pentru tableta si laptop primesc, pentru abonamentele pe doi ani, 1GB trafic suplimentar gratuit, timp de un an. Tableta Vodafone Smart...

Vodafone-Smart-Tab-21Utilizatorii serviciilor de date pentru tableta si laptop primesc, pentru abonamentele pe doi ani, 1GB trafic suplimentar gratuit, timp de un an. Tableta Vodafone Smart Tab 3 este disponibila in rate cu 0 Euro avans, cu abonamentul Internet Tab Plus, ce include si servicii de TV, Muzica si Cloud. Noua tableta Samsung Galaxy Tab 3 8” este disponibila clientilor existenti Vodafone cu avans de 50 euro, cu abonamentul Internet Tab Plus si rata de 12 euro pe factura.
Vodafone lanseaza astazi promotia speciala de Sarbatori pentru abonatii serviciilor de date pentru tableta si laptop, care aduce beneficii sporite si tablete la preturi avantajoase.

De acum, clientii care incheie sau reinnoiesc pe doi ani abonamentele Internet Tab Plus 3GB, Internet Tab Turbo 5GB, Internet Nelimitat Plus, Internet Nelimitat Extra si Internet Nelimitat Turbo primesc 1GB trafic suplimentar de date, gratuit timp de un an. Dupa primul an, clientii pot pastra traficul suplimentar de 1GB, la pretul promotional de un euro / luna.

De Sarbatori, tableta Vodafone Smart Tab 3 7” este disponibila, pentru clientii existenti, in rate cu zero euro avans, cu pachetul Internet Tab Plus (12 Euro/luna) si 8 Euro/luna rata pe factura, timp de doi ani. Pe langa traficul bonus, pachetul include continut special pentru utilizatori: TV by Vodafone prin aplicatia Seenow, gratuit timp de 24 luni, muzica prin Zonga, gratuit timp de 3 luni, si 15 GB spatiu de stocare, inclus in Vodafone Cloud pe toata perioada contractuala.

Utilizatorii pot opta, in sistemul de rate cu plata pe factura si avans incepand de la 0 euro, si pentru tabletele Vodafone Smart Tab 3 10’’, Samsung Galaxy Tab 3 10.1 si Samsung Galaxy Note 10.1 LTE.

De acum, si noua tableta Samsung Galaxy Tab 3 8” este disponibila clientilor existenti Vodafone, cu avans de 50 euro, cu abonamentul Internet Tab Plus si rata de 12 Euro pe factura timp de 24 de luni.

In plus, clientii Vodafone pot opta si pentru doua solutii de conectivitate broadband, la preturi speciale: Hotspotul mobil R 206, prin care se pot conecta la Internet laptop-uri, PC-uri sau tablete, disponibil, cu abonamentul Internet Nelimitat Extra, la zero euro; precum si pentru modem-ul 4G K5006, la zero euro, impreuna cu abonamentul Internet Nelimitat Turbo 100, ce include un trafic de 20GB, alaturi de 1GB bonus, timp de un an.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.