Dupa ce a parcurs 10 mari orase din toata Romania (Brasov, Pitesti, Craiova, Constanta, Iasi, Timisoara, Oradea, Cluj-Napoca si Deva), caravana “Da! Si eu...
femei puterniceDupa ce a parcurs 10 mari orase din toata Romania (Brasov, Pitesti, Craiova, Constanta, Iasi, Timisoara, Oradea, Cluj-Napoca si Deva), caravana “Da! Si eu pot!” a ajuns la capat de drum cu ultimul oras: Bucuresti!

Pe data de 20 noiembrie, orele 18:30, la Athenee Palace Hotel Hilton va avea loc evenimentul “Da! Si eu pot!”, eveniment in cadrul caruia sunt asteptati intre 200-250 de invitati care vor celebra impreuna cu noi si cu sapte celebritati cele sapte principii care stau la baza Academiei Femeilor: Sanatate/Wellness, Dezvoltare personala, Evolutie profesionala, Familie si relatii, Comunicare, Arta&frumusete, Armonie.

Ne aflam in perioada perfecta pentru a celebra feminitatea, perioada in care fiecare femeie trebuie sa aiba curajul de a redescoperi potentialul pe care il detine, curajul de a depasi toate obstacolele care stau in calea implinirii personale si profesionale.

Pentru a spulbera toate aceste blocaje artificiale, Academia Femeilor a initiat caravana “Da! Si eu pot!”, o experienta care imputerniceste femeile sa fie constiente de potentialul lor care energizeaza, inspira si sustine dezvoltarea personala prin exemplul invitatelor. Gandita ca o calatorie de cunoastere si dezvoltare, caravana a pornit in 28 mai cu orasul Brasov, a continuat pe 13 iunie cu orasul Pitesti, 20 iunie Craiova, 15 iulie Constanta urmand ca in a doua parte a proiectului, caravana sa ajunga in: Iasi, Cluj-Napoca, Timisoara, Oradea, Deva incheindu-se in data de 20 noiembrie, la Bucuresti.

Invitatele, femei de succes, vin sa ne demonstreze prin puterea exemplului ca succesul profesional si armonia interioara pot fi obtinute daca indeplinim o singura conditie: sa ne dorim asta! Cele sapte vorbitoare invitate sa-si  impartaseasca traseul sunt reprezentate de oameni publici din Romania: Elisabeta Lipa –  performer sportiv;  domeniu Sanatate; Daniela Palade Teodorescu – redactor – sef revista Avantaje, domeniu Comunicare; Paula Chirila – actrita, domeniu  Arta& Frumusete; Leslie Hawke – Fundraiser, domeniu Evolutie personala si Iuliana Tudor – realizator TV, domeniu Armonie.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.