In acest an, retailerulul online PC Garage, unul dintre principalii jucatori de pe piata locala de profil, se alatura companiilor care au decis sa...
pc garageIn acest an, retailerulul online PC Garage, unul dintre principalii jucatori de pe piata locala de profil, se alatura companiilor care au decis sa organizeze campania de Black Friday in data de 22 noiembrie si anunta reduceri de pana la 70% la smartphone, tablete, laptopuri, televizoare LED, componente PC de top si gaming high end.

Pregatirile PC Garage pentru Black Friday 2013 au inceput inca din vara acestui an odata cu relocarea  magazinului. Noua locatie PC Garage dispune de un spatiu de depozitare de 1000 mp, spatiu ce deserveste intreg grupul PC Garage. Strategia de Black Friday presupune si redimensionarea stocurilor, PC Garage s-a pregatit cu stocuri de 5 ori mai mari decat anul trecut.

F64 dă startul la Black Friday

Pentru Black Friday 2013, PC Garage isi propune obiective importante de vanzari: 20.000 de comenzi, 5000 de tablete, 5000 de smartphone, 3000 de laptopuri si vanzari de componente de 1 milion de euro. Totodata, retailerul vizeaza expedierea produselor achizitionate in cadrul campaniei in cel mult 48 de ore.

Trending: Cum s-a pregătit Domo pentru Black Friday 2013?

In mod traditional, in Statele Unite, Vinerea Neagra are loc in weekendul imediat dupa Thanksgiving Day (in acest an data este de 29 noiembrie) si marcheaza inceputul sezonului re cumparaturi pentru Craciun.

Anul trecut de Black Friday, PC Garage a inregistrat o crestere a traficului cu 700% fata de o zi normala, motiv pentru care anul acesta magazinul a realizat imbunatatiri la nivel de site.

Black Friday ține trei zile la Flanco

“Arhitectura din spatele site-ului a fost scalata orizontal prin adaugarea catorva noduri noi in cluster-ul de aplicatie si baza de date. Echipa de dezvoltare a lucrat foarte mult la optimizarea retelei interne dintre noduri, a algoritmilor de balansare a incarcarii pe noduri, precum si a implementarii unui caching agresiv prin servirea continutului de catre web servere direct din memoria nodurilor, fara a mai atinge nivelul aplicatiei sau a bazei de date. Din testele facute, ne asteptam la o capacitate aproape tripla de servire a cererilor HTTP fata de cea de anul trecut. Site-ul PC Garage este accesibil si servit in perioada imediat urmatoare prin trei conexiuni separate de Internet, cu roluri atat de balansare cat si failover”, a spus Ovidiu Lixandru, Managerul Departamentului Dezvoltare Relansare Garage Mall, mall-ul online al Grupului PC Garage.

Ce vor românii să cumpere de Black Friday – studiu

PC Garage anunta pentru perioada urmatoare relansarea lui GarageMall- magazin online generalist care va comercializa si electrocasnice pe langa categoriile deja existente: accesorii auto, obiecte destinate timpului liber obiecte de ingrijire personala.

Garage Mall se alatura campaniei de reduceri Black Friday a PC Garage. Clientii care vor vizita siteul PC Garage in ziua de Black Friday vor putea vizualiza direct produsele Garage Mall la reducere, acestea fiind integrate automat in magazinul PC Garage.

eMAG devansează Black Friday și speră la vânzări de 22 milioane euro

Noul site Garage Mall va urma noul format al site-urilor PC Garage si My Garage. Astfel, noul Garage Mall este construit in format responsive, cu versiuni de mobile si tablete, dispozitivele mobile totalizand in acest moment 15% din traficul site-ului.

Modalitatile de prezentare a categoriilor si produselor vor fi mult simplificate, iar fotografiile produselor vor fi mai mari. Clientii vor avea afisata clar estimarea timpului de livrare a fiecarui produs, in functie de localitatea in care doreste livrarea. Identificarea campaniilor promotionale se va face de asemenea mult mai usor, asigurandu-te astfel ca nu ratezi nici o promotie. Cautarea in magazin a fost si ea mult simplificata, impreuna cu un nou sistem de filtrare si de comparatie a produselor.

Black Friday-ul incepe la evoMAG pe 22 noiembrie. Reduceri de pana la 70%

PC Garage este unul dintre cele mai mari magazine online de produse IT si electronice din Romania, infiintat in 2005. PC Garage numara peste 30.000 de produse active, peste 250.000 de clienti inregistrati pe siteul www.pcgarage.ro si peste 400.000 de clienti la nivelul intregului grup.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.