În perioada următoare, Mercador.ro face o surpriză prietenilor platformei prin lansarea unui concurs cu premii într-o interfață nouă și inedită: Generatorul de anunțuri Video....
Generatorul_de_Anunturi_Mercador.roÎn perioada următoare, Mercador.ro face o surpriză prietenilor platformei prin lansarea unui concurs cu premii într-o interfață nouă și inedită: Generatorul de anunțuri Video. Valoarea totală a premiilor acordate este de 25.000 lei.

În perioada 15 noiembrie – 12 decembrie, întroducând cuvinte cheie pentru diverse obiecte în platforma Generatorul de Anunțuri, se pot genera unul sau mai multe anunțuri video. În platformă se găsesc clipuri originale și cât se poate de creative pentru produse pe care utilizatorii le pot pune la vânzare pe Mercador.ro.

Odată ales videoclip-ul preferat, acesta poate fi distribuit pe conturile sociale ale utilizatorului, anunțurile cu cele mai multe vizualizări putând câștiga în fiecare săptămână câte un iPhone 5, iar la finalul campaniei marele premiu în valoare de 2.000 EUR. Primii 50 de înscriși, cu minimum 150 de vizualizări pe anunțurile video generate, primesc cadou un voucher în valoare de 7 euro ce poate fi folosit pentru promovarea anunțurilor pe Mercador.ro.

Sărbătorim alături de prietenii noștri un an excelent pentru platforma Mercador.ro. Dorim să venim în întâmpinarea lor generând un număr mare de clienți pentru cei care vând și o ofertă variată pentru cei care doresc să cumpere, dar păstrând-ne totodată și simțul umorului prin aplicația Generatorul de Anunțuri

Cristina Gheorghițoiu, Business Manager Mercador.ro.

Videoclipul selectat din cadrul platformei Generatorul de Anunțuri poate fi adăugat alături de anunțul încărcat pe Mercador.ro, sporind astfel șansele unei vânzări rapide.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.