De Black Friday, elefant.ro oferă peste 100.000 de produse gratuite la comenzile plasate în perioada campaniei.  Campania de Black Friday va avea loc pe...

elefant_ro (Small)De Black Friday, elefant.ro oferă peste 100.000 de produse gratuite la comenzile plasate în perioada campaniei.  Campania de Black Friday va avea loc pe întreg parcursul zilei de 29 noiembrie 2013, vizitatorii elefant.ro beneficiind de reduceri de până la 90% la cărți, jucării și articole de îmbrăcăminte.

“Prin campania de Black Friday, elefant.ro dă startul sezonului de cumpărături. În toate săptămânile care urmează până la final de an ne vom surprinde vizitatorii cu reduceri semnificative la zeci de mii de produse. Dorim să sărbătorim împreună cu prietenii elefant.ro și familiile lor cele mai deosebite momente din an“, declară Dan Vidrașcu, CEO al elefant.ro.

Printre cele 100.000 de produse gratuite oferite cadou în campania de Black Friday tuturor celor care comandă de pe elefant.ro, în ziua de 29 noiembrie 2013, se numără atât cărți, cât și iPad-uri de ultimă generație, excursii în cele mai frumoase capitale europene (Praga, Paris, Viena), bilete la concerte, eReadere Kindle, parfumuri și bijuterii. Cadourile vor fi alocate automat și aleatoriu la finalul unei comenzi, produsul gratuit putând fi văzut imediat de către cumpărător.

elefant.ro, mall-ul online al familiei are în ofertă, în prezent, peste 100.000 de produse  din 8 categorii diferite: cărți, film, muzică, eBooks, eReadere, jucării și fashion.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.